Томас Тухел вярва, че той ще бъде следващият мениджър на

...
Томас Тухел вярва, че той ще бъде следващият мениджър на
Коментари Харесай

Томас Тухел вярва, че е новият мениджър на Манчестър Юнайтед, въпреки спечелването на Ерик тен Хаг от ФА Къп

Томас Тухел има вяра, че той ще бъде идващият управител на Манчестър Юнайтед - макар сензационния успех на Червените от ФА Къп.

Доклади в Германия настояват, че някогашният началник на Челси е отхвърлил шанса да остане отпред на Байерн Мюнхен, тъй като желае още една цепнатина във Висшата лига, като наследи Ерик загар Хаг на Олд Трафорд. Ten Hag публично ще научи ориста си идната седмица, само че наподобява, че холандецът е жертван, макар че е провел трагична победа с 2-1 над противника Манчестър Сити на Уембли.

Смята се, че Тухел е едно от многото имена в листата с стремежи на групата INEOS на сър Джим Ратклиф, в случай че бъде оповестено решението за преустановяване на двегодишното ръководство на Ten Hag. Но съгласно източници в Мюнхен 50-годишният счита, че към този момент е прикрепен към работата.

Байерн разгласи, че Тухел напуща клуба, откакто стана ясно, че Байер Леверкузен ще бъде коронован като първенец на Бундеслигата. Но тогава баварският клуб реши да направи противоположен завой, като му пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР