От разпуснатите жени Рут Лангсфорд е четвъртият участник в шоуто

...
От разпуснатите жени Рут Лангсфорд е четвъртият участник в шоуто
Коментари Харесай

Проклятието на разпуснатите жени като три звезди се развеждат със съпрузи за две години - включително Рут Лангсфорд

От разпуснатите дами Рут Лангсфорд е четвъртият участник в шоуто на ITV, който желае време за брака си през последните години.

Феновете бяха натъжени да чуят, че водещата, на 64 години, се е разделила със брачна половинка си, Иймън Холмс, също на 64 години, през днешния ден, защото представител на двойката удостовери, че се насочват към съдилищата за бракоразвод.

Рут, която е фронтмен на Loose Women от 1999 година, само че към момента не е приказвал за раздялата. Феновете обаче са загрижени за двойката, откакто известията за кавги и неналичието на фотоси на двойката дружно провокираха спекулации.

Говорейки за раздялата им, един източник сподели: „ Това е доста жалка история. Те и двамата са толкоз обичани от английската аудитория, те завоюваха толкоз доста хора в This Morning, на което бяха домакини повече от десетилетие. "

Те прибавиха: „ Те бяха допустимо най-близо до Ричард Мадели и Джуди Финеган “, оповестява MailOnline. Междувременно другар на двамата сподели пред The ​​Sun по какъв начин двойката се е отдалечи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР