Скандалният санданчанин Емил Първанов-Ембака бе оправдан по обвинение за закана

...
Скандалният санданчанин Емил Първанов-Ембака бе оправдан по обвинение за закана
Коментари Харесай

Изненадващ обрат по делото срещу съдения за убийство Ембака!

Скандалният санданчанин Емил Първанов-Ембака бе оневинен по обвиняване за закана за ликвидиране към родственик на брачната половинка му Десислава. Инцидентът станал в Банкя, където той има къща, със съседа Антонен Парашкевов поради заможен спор. Впоследствие роднината се оплакал от агресивното държание на Ембака и подал тъжба в прокуратурата, като бе показал и запис, изработен скрито от него с часовник на среща, на която двамата се видели след разправията, написа struma.bg.

Ембака бе упрекнат предходната година за закононарушението, като на първа инстанция в Софийски областен съд бе наказан на 1 година и 2 месеца отнемане от независимост. Прокуратурата стачкува размера на наказването пред Софийски градски съд. Заседанието се гледа през вчерашния ден и изненадващо санданчанинът, който бе защитаван от юрист Росен Недин, бе оневинен. Присъдата не е дефинитивна, последната дума има Върховен касационен съд.

Санданчанинът Е. Първанов-Ембака е изправен на съд и за убийството на Николай Чивиев на строящата се Автомагистрала „ Струма”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР