Скандалната репортерка и суши-готвач Джени Суши ще иска огромна сума

...
Скандалната репортерка и суши-готвач Джени Суши ще иска огромна сума
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво поиска Суши от Кобрата

Скандалната кореспондентка и суши-готвач Джени Суши ще желае голяма сума от Кубрат Пулев , с цел да отдръпна обвиняванията си за полово принуждение против него. Според " Блиц " става дума за 600 000 $. 300 000 са за отдръпване на правосъдното обвиняване, а останалите - за жалбата пред Боксовата комисия.
Българският боксьор обаче няма желание да заплаща такава голяма сума и по тази причина е наел положителни юристи, които му оказват помощ против 1000 $ на час. Юристите на Кобрата ще пледират, че той е бил предизвикан от американката, която му взе изявление с деколте, стигащо съвсем до пъпа.
Ще бъдат приложени и видеокадри от нощта на празненството след мача с Богдан Дину, които демонстрират разюзданото държание на репортерката. Свидетел ще удостовери, че тя е ходила в тоалетните с член на екипа на Пулев, където са правили секс.
Джени Суши: Никой към момента не е ял суши от мен

Освен това най-вероятно ще бъде показана здравна експертиза, че на кръга боксьорът ни е изгубил над половин литър кръв, също така е получил много удари в главата и по този начин не е бил напълно с разсъдъка си по време на изявлението.
Адвокатите на Кубрат също по този начин ще разгласят пред обвиняването, че клиентът им към този момент търпи финансови загуби поради абсурда. Както е известно, той отпадна като противник на Антъни Джошуа на първи юни поради отнетия лиценз. А наградният фонд за борбата съгласно слуховете е бил голям. Подробности вижте в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР