Скандалът между Миглена Каканашева и Мартин Карбовски отвори нова страница,

...
Скандалът между Миглена Каканашева и Мартин Карбовски отвори нова страница,
Коментари Харесай

Мегз отново атакува Карбовски

Скандалът сред Миглена Каканашева и Мартин Карбовски отвори нова страница, откакто неотдавна скандалната дизайнерка реши да изсипе нови обвинявания за изнудване за секс към тв водещия.

" Нормално е, когато мъж види красива жена и я хареса, да изиска да стане по-близък с нея, а в случай че тя откаже, пътищата им се разделят. Разликата в тази ситуация с Карбовски беше, че той злоупотребяваше с властта, която имаше в малкия екран – намеквайки и казвайки, че не направиш ли това, което той желае, рубриката просто стопира.

Тоест в случай че той беше един елементарен Мартин, изискал да прави секс с мен, нямаше да е проблем. Проблемът идва от злоупотребата с власт и състояние ", декларира Каканашева пред " Уикенд ", представен от show.blitz.bg.

Мегз прибавя още, че най-малко към този момент няма информация водещият, който остана без предаване в bTV поради нея, да я съди. " До момента това не се е случило и не считам, че ще ме съди. Той доста добре знае по какъв начин се е държал и какво е правил освен с мен, само че и с други девойки ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР