Синоптичките повтарят, Капчикова шашна с трето Изминалата година показа какво са

...
Синоптичките повтарят, Капчикова шашна с трето
Изминалата година показа какво са
Коментари Харесай

Звездните бебета на 2021г.: Синоптичките повтарят, Капчикова шашна с трето, Ивена се престраши на 40 г.


Синоптичките повтарят, Капчикова шашна с трето

Изминалата година сподели какво са правили звездите по време на локдауните. Очевидно множеството от тях са наблегнали на удоволствията и разрастването на фамилиите им. За разлика от миналата година, когато няколко актриси станаха майки, 2021 е годината на попфолка, писа " България Днес "

Фики подари семейството си с момиче

След като дълги години в семейство Стораро се раждат най-вече момчета, Фики сбъдна фантазията си и стана татко на момиченце. Принцесата на рода Стораро се споделя Еслем, а Фики дълго време криеше, че брачната половинка му Гюлджан е бременна.

" Баща на щерка! Едно малко приказно ангелче се роди тази заран и към този момент съм татко на щерка! ", похвали се Фикрет Тунчев, както е същинското име на изпълнителя, в края на август.

 

 Фики и Гюлджан са родители на две деца - баткото Тони и дребната Еслем

Фики и Гюлджан са родители на две деца - баткото Тони и дребната Еслем

Ивена и Лорена станаха майки за пръв път

Чалга сензацията от близкото минало Ивена си подари бебе за 40-ия празник. Малката хубавица е кръстена Мериан и се роди на 29 септември. Въпреки късната бременност всичко е минало обикновено. Мериан е дълго чакано и мощно мечтано бебе от дългокраката русокоска и бащата Кристиан, с който са дружно към този момент 12 години.

 

 Ивена се престраши на 40 година

Ивена се престраши на 40 година

Фолкфурията Лорена подари обичания си с момче. Малкият се споделя Матео и също проплака в края на септември.

 

 Лорена се върна на сцената бързо след раждането

Лорена се върна на сцената бързо след раждането

Господарка на ефира роди близнаци

Голяма изненада сервира Ева Веселинова на своите фенове. Тв водещата слезе от ефир и се покри за известно време, а повода стана ясна 9 месеца по-късно. Ева роди близнаци на 9 април и ги кръсти Борис и Стефания.

 

 Ева Веселинова раздава предписания за зареждане

Ева Веселинова раздава предписания за зареждане

Господарката на ефира води дневник на децата си в инстаграм, а препоръките, които дава за зареждане на бебета, са извънредно скъпи. Веселинова подготвя безусловно всичко за децата сама и раздава на драго сърце предписания на младите майки, които я следват.

Изненадата пристигна от Ася Капчикова

Трети наследник роди Ася Капчикова в границите на по-малко от две години. Бившата плеймейтка, която се радваше на своите близнаци момчета Ивиан и Ианик, се похвали, че е станала майка още веднъж. Този път Капчикова кри до последно и хвърли бомбата дни откакто роди.

 

 Ася е мъжка майка

Ася е мъжка майка

Тя показа, че третият й наследник също е кръстен с ексцентричното за България име Ириан. Повод децата на Капчикова да не носят български имена е това, че татко им е чужденец. Самоличността на обичания на експлеймейтката е надълбоко защитавана загадка, която Ася настойчиво отхвърля да разкрие.

Синоптичка крие до последно

Никол Станкулова стана майка на второ. Известната синоптичка е родила момиченце на 24 октомври.

 

 Никол до последно крие

Никол до последно крие

Станкулова и половинката й Теодор Минев са избрали да кръстят щерка си с името Андреа. Никол, която до последно криеше бременността си, има и още една щерка - Теа, която се роди през 2018 година

Мария Илиева с второ от втори

Мария Илиева стана майка за повторно. Бебето е момиченце и се споделя София. Мария има и друго дете, което носи името Александър и към този момент е съвсем на 4 година

 

 Мария Илиева е изпълнила своята женска задача

Мария Илиева е изпълнила своята женска задача

Вече знаем и че щастливият баща на второто дете на Мария е Александър Междуречки. Певицата показа, че точно новият й мъж предлага името София, а на нея й харесва поради символиката. Дядото на детето е бил кмет на столицата.

Щерката на Поли Генова проплака

На 23 ноември фамилията на Поли Генова се усили с още един член. Певицата стана майка на момиченце.



34-годишната певица и годеникът й Джоузеф Шардон кръстиха дъщеричката си с красивото име Леа Катрин. Няколко дни след щастливото събитие Поли пусна новия си шлагер " Na-na ". Генова и Шардон имат още едно дете - Даниел, който се появи на бял свят на 12 април 2019.

Деси Бакърджиева е самотна майка

Звездата от " Откраднат живот " Деси Бакърджиева стана майка на своята втора дъщеричка, поради която й се наложи да " почине " в сериала. Актрисата роди Вивиан напролет. Момиченцето е плод на любовта сред Деси и ученическата й обич Филип, с който се срещнали още веднъж години след гимназиалните трепети.

 Звездата от

Звездата от " Откраднат живот " претърпява извънредно тежък миг

За страдание обаче той се болести с Covid-19 малко преди на бял свят да се появи Вивиан и издъхна при започване на февруари.

" Не можах и да го изпратя, тъй като не се случи в България, а в Германия. Не съумях и да го погреба. Остави ми обаче нещо доста прелестно, поради което си заслужава да продължа напред ", показа актрисата наскоро. Шокът от огромната загуба довел до по-ранното раждане на Вивиан - в седмия месец от бременността на Деси.

В очакване!

Най-чаканото бебе е това на попфолк иконата Емилия. Певицата напълно скоро ще стане майка за трети път, като ще подари с правоприемник сегашния си брачен партньор Жорж Башур. Бременността на Емилия е най-обсъжданата клевета през миналите месеци.

 Емилия към този момент знае пола на третото бебе, само че го пази в загадка

Емилия към този момент знае пола на третото бебе, само че го пази в загадка

През лятото певицата изненадващо разгласи, че стопира с участията си, само че не посочи каква е повода. Първоначалните догатки бяха свързани с възможното й разболяване с коронавирус. Оказа се обаче, че мотивът е прекрасен и Емилия ще стане майка още веднъж. Тя има две деца от предходната си връзка с Коко Динев - Иван и Мира. Дали чака момиче или момче, този път следва да разберем.

Още едно бебе е на път да проплаче напълно скоро. Гери Малкоданска също чака своята втора рожба. Синоптичката слезе от ефир преди месеци и също не разри каква е съответната причина. Впоследствие стана ясно, че Гери чака бебе.

 Малкоданска ще роди второ дете на обичания си Алекс Ковачев

Малкоданска ще роди второ дете на обичания си Алекс Ковачев

Джена е бременна с второ дете. Фолкпевицата сама заяви прелестната вест в обществените мрежи неотдавна, като я придружи и със фотография от видеозон. Не е известно в какъв стадий от бременността е сега, само че почитателите й подозираха за щастливото събитие от няколко седмици насам, откакто видяха, че коремчето й е леко пораснало.

 Джена също чака бебе номер 2 в фамилията

Джена също чака бебе номер 2 в фамилията
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР