Години след развода между фолкпевицата Анелия и бизнесменът Коко Динев

...
Години след развода между фолкпевицата Анелия и бизнесменът Коко Динев
Коментари Харесай

Анелия проговори за развода си с Коко Динев

Години след развода сред фолкпевицата Анелия и предприемачът Коко Динев стана ясна повода за любовната им раздяла. Както е известно двамата имат и щерка Ивон.

„ Бащата на детето ми ме правеше принцеса. Той ми даваше всичко, аз бях дребна и харесвах материалните неща, а той тъкмо това ми даваше. “ – споделя Анелия за Коко Динев. Тя споделя още, че той е провел и сватбата им, а тя отишла, отговаряйки единствено за роклята си. В последна сметка завършили връзките си поради разграничи фамилни полезности. " Ние се разминавахме с бащата на детето ми. За мен любовта беше да живеем на едно място, а за него не. За мен това беше ненормално - да живеем на разнообразни места ", споделя певицата в подкаст NAYcast.

Изпълнителката на „ Погледни ме в очите “ направи разкрития, които на никое място до в този момент не бе афиширала. „ Преди две години и половина интервалът ми беше доста тежък. Трябваше да взимам доста решения ", споделя изпълнителката. Именно поради това се обърнала и към психолог за помощ.

От думите ѝ обаче не излиза наяве дали загатва за компликации във връзката й с предприемача Любомир Захаринов, с който бяха сгодени, само че в медийното пространство се заприказва, че двамата са поставили завършек на връзките си. Затова свидетелства обществения профил на Анелия откакто отстрани всичките им общи фотоси.

Анелия не крие, че мъжа до нея би трябвало да и оказва помощ финансово и да и дава, това което заслужава. " Колкото и неуместно да прозвучи това, знам коя съм и какво желая ", споделя певицата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР