Силиконовият бюст на Джулиана Гани се оказа примамлив дори за

...
Силиконовият бюст на Джулиана Гани се оказа примамлив дори за
Коментари Харесай

Маймуна съблече Джулиана Гани, рови се в...

Силиконовият бюст на Джулиана Гани се оказа привлекателен даже за животинския свят, написа show.blitz.bg. Маймуните на о. Блаи, където е пловдивчанката сега, се оказаха любопитни и започнаха да я събличат и да пъхат главата си в нейната пазва.

На една от разходките на екзотичния остров Джули и нейният другар Илиян Найденов се натъкнали на маймуни. Една от косматите жвотинки си харесала Джулиана и почнала като човек да дърпа връхната й дреха и с интерес да се рови в голямата й позва.



Годеникът на Гани се спукал от смях, само че въпреки всичко съумял бързо да извади мобилния телефон и да снима забавната картинка. Джулиана даже не запомнила, че не би трябвало да се смее и да демонстрира зъбите си, защото маймуните го одобряват за експанзия и могат да я атакуван.

Нахалната маймуна събрала погледите на всички туристи, които също се обръщали и с интерес гледали нашенката. Някои от тях подхвърляли, че евентуално е някоя холивудска звезда, най-малко външният й тип наподобявал на известна персона. Не инцидентно на Филипините пък я бъркаха с Анджелина Джоли.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР