Феновете на Англия ще бъдат таксувани с £556 за лагеруване

...
Феновете на Англия ще бъдат таксувани с £556 за лагеруване
Коментари Харесай

Гневът на английските фенове заради огромните такси за измъкване от £556 за лагеруване в един от градовете домакини на Евро 2024

Феновете на Англия ще бъдат таксувани с £556 за лагеруване на публични уеб сайтове в един от градовете домакини на Евро 2024.

Настаняването в последната минута на палатки в Гелзенкирхен коства £278 на вечер, с най-малък престой от две нощувки за последователите, които се надяват да гледат откриващия мач от групата против Сърбия на 16 юни.

Всички хотели и Airbnbs в град Рур с 260 000 поданици са цялостни, тъй че локалните управляващи са планували спомагателни уреди за къмпинг.

Сметката от £556 е за първокласно глемпинг настаняване. Дори почитателите да вземат лична палатка, тя отново ще коства до £128 на вечер. Един покровител, Фил Солоф, 59, сподели: „ Това е срам – машинация. Сигурен съм, че палатките ще бъдат доста хубави, само че £278 за спане под платнище, това е скандално.

„ Винаги губят работливите почитатели. Това е лакомия, толкоз просто. “

Фил ще бъде в Гелзенкирхен със сина си Джордан, на 23 години. Той лети до Амстердам, след което ще вземе трен до близкия Есен.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР