Ще се счупи ли сглобката? Борисов очевидно маневрира, поставяйки резонни

...
Ще се счупи ли сглобката? Борисов очевидно маневрира, поставяйки резонни
Коментари Харесай

Клоунадата приключва: Ще се счупи ли сглобката?

Ще се счупи ли сглобката? Борисов явно маневрира, поставяйки резонни въпроси, само че не запомнил, като че ли, че той носи отговорността клоунада ПП-ДБ да е обяздила цялата власт в страната. Въпросът е ще изчака ли ротацията или нещата ще станат прекомерно нетърпими доста преди този момент?

Според анализаторите селото ще е спокойно до локалните избори, след това следва разлом. Склонен съм да давам заем тази теза, само че кондицията на сглобката, некоалицията, дето се вика, зависи от осъществяването на избрани задания. Да кажем външнополитически. Всички сме наясно, че актуалният кабинет е всичко друго, само че не и български. Не е пресилено да се назова и антибългарски.

До момента какви тъкмо са триумфите на кабинета „ Денков “? Цените на горивата порастват, Шенген е мираж, инфлацията не понижава, вихри се престъпност, нито един от огромните инфраструктурни планове няма хоризонт…

Доста се колебая, че в края на декември страната ще е на алено, а дефицитът ще надскочи 3-те % с една доста неприятна вероятност за 2024 година Съдебна промяна – по-натам, конституционна им промяна ялова. Някъде ноември Парламентът би трябвало да гледа и бюджета за 2024 година Някъде там считам, че ще се счупи сглобката.

Реклама

Помните ли, че щяха да пишат стратегия, съдружно съглашение? Христо Иванов щеше да написа програмни начала… Вятър и мъгла. Нито стратегия, нито съглашение, нищо. Нищо ще стане синоним на това ръководство. Затова знаците, давани от Борисов, са подготовка за разграничаване от клоунадата. Проблемът е, че каквото и да се случи отговорността за това антибългарско ръководство е споделена.

В момента се чака разпределението в локалната власт, където да се трансферира некоалицията.

Проблемът е, че до момента в който погледът е вторачен в тясното политическо оцеляване, страната се търкаля надолу по ската. Няма и по какъв начин да е друго, откакто си дал на едни шарлатани с 60 депутата да завладяват цялата власт… Този кабинет на Промяната и Демократична България е заченат в грях, случи се откакто ПП-ДБ се отхвърлиха от всичко, което говореха, случи се откакто излъгаха гласоподавателите си. Краят му е предупреден, въпросът е дали ще си иде с тътнеж или с мир…

От фейсбука на Карлос Контрера, заглавието е на Narod.bg

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР