Шокиращата история за съдбата на деца от крумовградско село, разказа

...
Шокиращата история за съдбата на деца от крумовградско село, разказа
Коментари Харесай

Майка държи децата си като заложници

Шокиращата история за ориста на деца от крумовградско село, описа 24rodopi.com.  Майка им ще бъде наложително настанена в Психиатрична болница поради издевателството, който осъществявала тях и роднините си. Тя заключвала децата си в стая, не ги пускала на учебно заведение, постоянно упражнявала принуждение над тях.

Назначената експертиза на майката потвърдила, че тя страда от параноидна шизофрения. Мъжът й бил в пандиза, а тя отглеждала децата в дома на родителите му. През последните месеци обаче станала нападателна. Заплашвала свекъра си, че ще го убие до момента в който спи. Децата били подложени на стрес. Тя ги държала под ключ в стая. Не ги пускала на учебно заведение.

Кметът на селото даже предиздвикал водача на учебния рейс да минава около тяхната къща, с цел да могат дечицата да стигнат до школото. При инспекция след сигнал от страна на полицейски чиновници, дамата избягала в гората дружно с щерка си. Тя не я пускала на учебно заведение от боязън да не би бащата на детето да го отвлече и „ продаде зад граница “, разкриха 24rodopi.com пред осведомени със случая. Поведението на дамата ангажира разнообразни институции да се заемат със случая. То бе несъмнено като опасност за близките. Районната прокуратура в Крумовград пък се обърна към съда с искане за наложително настаняване за лекуване. Магистратите почетоха настояването и дамата ще би трябвало да се лекува в Държавна психиатрична болница в продължение на два месеца.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР