Шофьорка в Чили направи серия от нарушения, в резултат на

...
Шофьорка в Чили направи серия от нарушения, в резултат на
Коментари Харесай

Шофьорка се заби в магазин, объркала стълбище с входа на паркинг

Шофьорка в Чили направи серия от нарушавания, вследствие на които колата ѝ се вряза във витрина на магазин, заяви „ Дейли мейл “.

Кадрите от Сантяго, Чили наблюдават по какъв начин дамата вместо към входа на паркинга тя се насочва към стълбище на повсеместен магазаин.

Шофьорка качи кола на стълби (видео)

Шофьорка без брошура се заби във витрина

След като осъзнава грешката си шофьорката стопира внезапно. Свидетели на случая се затичали да ѝ оказват помощ. Когато тя хваща подадената ръка увисва на нея, а колата ѝ продължава надолу по стълбите - наподобява лидерката е пуснала педала на спирачките и не е дръпнала ръчната.

#Chile Double disaster for female driver after she confuses steps into a building as parking lot entrance... then forgets the handbrake. pic.twitter.com/mACVtHJxr7
— Nepareizais (@Nepareizais) August 11, 2017
Автомобилът се спуска надолу и се разрушава във витрината на магазина. За благополучие при конфликтът не е имало потърпевши.

Кадрите предизивкаха десетки мнения в социланите мрежи.

„ Тя не би трябвало да кара. Явно не знае по какъв начин да ръководи автомобилът “, написа един от потребителите.

"Объркване на входа е едно нещо, само че това, което направи по-нататък е просто неприемливо, някой би трябвало да вземе шофьорската ѝ брошура за цялостен живот. ", безапелационен е различен.

Кадри от сходни нелепи произшествия в социланите медии зачестиха доста. В края на юли кола падна по стълбите в берлинското метро по време на полицейска гонка, съобщи Българска телеграфна агенция. Катастрофиралият автомобил е бил преследван от полицейска патрулка, тъй като е бил вписан в регистрите като откраднат. Шофьорът е бил задържан.

BREAKING: Driver ploughs into subway station in Berlin https://t.co/tZqShsEr2U pic.twitter.com/ZsSkX0vwHt
— News Dingo (@NewsDingo) July 31, 2017
За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР