ШОФЬОРИТЕ на електромобили са изложени на риск от ужасяващи саботажни

...
ШОФЬОРИТЕ на електромобили са изложени на риск от ужасяващи саботажни
Коментари Харесай

Как китайски хакери могат да ОТХВЪНТАТ електромобили, за да катастрофират коли и да хванат шофьори в ужасяващи саботажни атаки

ШОФЬОРИТЕ на електрически автомобили са изложени на риск от ужасяващи саботажни офанзиви от Китай, в случай че той реши да употребява електрическите си коли за геополитически изгоди, предизвести специалист.

Тъй като страховете от Трета международна война не престават да ескалират, нарастват и тези от хакерска атака от Пекин, в случай че се стремят да получат ранно преимущество на Запада.

Коли, които се блъскат една в друга, вратите се заключват ненадейно и водачите остават в капан в транспортните си средства са единствено някои от сюжетите, които скоро могат да се появят.

И защото Китай беше коронован за най-големия експортьор на коли в света предходната година, това съставлява идеалната рецепта за злополука.

Прочути със личен WiFi, достъп до интернет и капацитет за запазване на безкрайни персонални данни, колите в Китай са на процедура компютри на колела.

Така че с създадените в Китай мотори са изложени на цялостен риск от бойкот, Пекин има най-хубавия трик в ръкава си, с цел да унижи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР