Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри обвини егото

...
Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри обвини егото
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Няма да има бой с Джошуа, щях да мина през него като нож през масло

Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри упрекна егото на Антъни Джошуа за неуспеха на „ Битката за Британия “. Циганския цар предложения сънародника си за пердах на 3-и декември, само че до контракт по този начин и не се стигна, откакто от щаба на Джошуа протакаха прекомерно дълго в договаряния.

Фюри е безапелационен, че повече няма по какъв начин да се стигне до пердах сред двамата. Шампионът призна също, че желае да се отдръпна от бокса, само че просто не може да се отдели от него.

„ Имаше отлична оферта за Джошуа – 60:40% и те имаха документите две седмици, само че по този начин и не ги подписаха. Обвиниха комерсиални аргументи и някакви други нелепости каквото и да значи това. Ако ще позволиш на спонсор да застане сред теб и най-големия пердах в историята на английския бокс, то несъмнено имаш потребност от помощ “, съобщи Фюри.

„ Бях доста сериозен за офертата, тъй като в случай че не бях сериозен, нямаше да му пратя контракта и опцията. Те обаче постоянно ще намерят метод да не се бият с Циганския цар. Щях да мина през Джошуа като нож през масло. Може би за 3-4 рунда “.

Според анализаторите причина за неуспеха на договарянията са телевизионните права. Фюри има контракт с Би Ти Спорт, а Джошуа е привързан с DAZN.

„ Дори и да им бях дал период от 2 години, те отново нямаше да намерят метод да подпишат контракта. Това е шоуто на Тайсън Фюри, а те нямаше по какъв начин да вземат участие в него, тъй като имат прекомерно огромно его “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР