Тя се насочи четири десетилетия в светлината на прожекторите, след

...
Тя се насочи четири десетилетия в светлината на прожекторите, след
Коментари Харесай

Лорейн Кели се зарича да продължи да работи като Дейвид Атънбъроу - дори ако шоуто на ITV бъде прекратено

Тя се насочи четири десетилетия в светлината на прожекторите, откакто направи своя дебют в TV-AM през 1984 година, трансформирайки се в една от телевизионните най-разпознаваемите лица.

Сега дългата и разнообразна кариера на Лорейн Кели ще бъде приета на блестящата гала на BAFTA. 64-годишната актриса ще получи специфична премия в неделя, с цел да означи нейната неудържима кариера в излъчването. Но Лорейн не демонстрира признаци да лежи на лаврите си. „ Не мисля, че в миналото ще се пенсионирам “, споделя тя. „ Гледам хора като Джейн Гудол, която интервюирах неотдавна. Удивителната дама, която работи с шимпанзета, тя е на 90 години.

„ Гледам Дейвид Атънбъроу, виждам хора като Майкъл Пейлин и те към момента работят доста много, тъй като обичат това, което вършат. Те към момента имат любознание и желаят да научат неща. Все още имам доста неща за извършване и доста хора, с които да приказвам. ” За 40 години в кутията Лорейн е репортаж за всяко огромно събитие в новата история, от въздушната злополука в Лок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР