Ръсел Бранд сподели своя снимка, на която прегръща приятеля си

...
Ръсел Бранд сподели своя снимка, на която прегръща приятеля си
Коментари Харесай

Ръсел Бранд е изобразен как се кръщава в река Темза, докато прегръща приятеля си Беър Грилс

Ръсел Бранд показа своя фотография, на която прегръща приятеля си Беър Грилс в необикновена фотография, откакто разкри, че е бил кръстен.

48-годишният компрометиран комедиант отиде в X - някогашен Twitter - с цел да показа фотографията на себе си, Беър и различен мъж гол до кръста, до момента в който я прегръщат в Темза. Това идва, откакто той неотдавна сподели, че се е почувствал трансформиран, откакто е бил покръстен и добре пристигнал в християнството - единствено месеци откакто е бил упрекнат в полови закононарушения, които той отхвърля.

Церемонията на Бранд се организира с наличието на специалиста по оцеляване, откакто неотдавна изрази поддръжка към някогашния холивудски артист. Публикувайки фотографията до своите 11,3 милиона почитатели, той написа: „ Аз, Беър Грилс, река Темза и, несъмнено, Светият дух. “

Невероятната двойка станаха другари, откакто работиха дружно в телевизионно шоу. Участвайки в шоуто на Apple TV+ на Bear Running Wild с Беър Грилс, дуото пътува през Хебридите дружно.

Миналия месец Бранд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР