Феновете на Good Morning Britain похвалиха Шарън Стоун в четвъртък,

...
Феновете на Good Morning Britain похвалиха Шарън Стоун в четвъртък,
Коментари Харесай

ITV Good Morning Britain неудобни сцени, докато Шарън Стоун изключва Ед Болс заради „нагласен“ въпрос

Феновете на Good Morning Britain похвалиха Шарън Стоун в четвъртък, откакто тя затвори Ед Болс поради „ нагласен “ въпрос онлайн в ефир.

По време на последната част домакините Ед, 57, и Кейт Гарауей разговаряха с холивудската икона Шарън, 66, онлайн от Лос Анджелис за размяната на холивудски кино сюжети с изобразяване, разкривайки, че една по-специално картина я изобразява покрай гибелта опит.

По-рано Шарън разкри, че лекарите са считали, че тя симулира това, което се оказа мозъчен кръвоизлив, който е резултат от раздрана гръбначна артерия. През 2001 година актрисата – която взе участие във кино лентата от 1992 година „ Основен инстинкт “ – получи инсулт, който докара до деветдневен мозъчен кръвоизлив.

По-късно по време на изявлението Ед реши да попита Шарън за холивудското придвижване Me Too след актрисата неотдавна съобщи, че филмовият продуцент Робърт Еванс, който умря през 2019 година, й е споделил, че в случай че спи с Били Болдуин, до момента в който работят по кино лентата Sliver от 1993 година, това ще подобр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР