Семейство от Благоевград осъди общината за неправилно репатриран автомобил. Делото

...
Семейство от Благоевград осъди общината за неправилно репатриран автомобил. Делото
Коментари Харесай

Семейство от Благоевград осъди общината за репатриран автомобил

Семейство от Благоевград осъди общината за погрешно репатриран автомобил. Делото е извоювано на последна инстанция и след повече от година престой на наказателния паркинг, автомобилът ще бъде освободен.

Семейство Домозетски живее паркира автомобила си пред блока, в който живеят. Колата е вдигана от паяк няколко пъти и след заплащане на санкция още веднъж паркирана на същото място. До 5 октомври предходната година, когато Димитър и Силвия отхвърлят да платят следващата санкция.
Димитър Домозетски изискал документ, в който е разказано какво тъкмо е нарушил, с цел да може да го апелира. Отказали му с обяснението, че подобен документ могат да му издадат, когато заплати санкцията от 40 лева

Започва правосъдна сага, която завършва в интерес на Силвия и Димитър.

Решението на съда е, че колата не е трябвало да бъде репатрирана, даже и да е паркирана в нарушаване с общинската разпоредба. Служителите трябвало просто да глобят притежателя на автомобила.

Въпреки решението на съда Васил Атанасов от „ Паркинги и гаражи” е уверен в дейностите на чиновниците си. И подозира магистратите в преднамереност, тъй като Домозетски е държавен правосъден реализатор.

С упоритата си борба в съда Силвия и Димитър желаят да покажат, че в града има проблем с паркирането – колите са доста, а паркинги няма. Дори оферират ненужния съгласно тях „ паяк” да бъде продаден и с парите да се построи паркинг. Ще заведат и ново дело – за пропуснати изгоди и нанесени вреди за времето, през което са били без фамилен автомобил.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР