Дейвид Бекъм подписа договор за глобален посланик на AliExpress -

...
Дейвид Бекъм подписа договор за глобален посланик на AliExpress -
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм става посланик на AliExpress

Дейвид Бекъм подписа контракт за световен дипломат на AliExpress - платформа за онлайн търговия на дребно, благосъстоятелност на китайския софтуерен колос Alibaba, заяви Би Би Си.

Бекъм е известно лице освен в Европа, а въобще в целия свят и избирането му има за цел да помогне на AliExpress в тежката конкуренция с други две китайски платформи за извънредно евтини артикули - Shein и Temu, които разчитат на дейни и нападателни маркетингови акции в битката за консуматори.

Съобщението идва в миг, когато идващия месец следва да стартира Европейското състезание по футболв Германия.
Компанията не разкрива каква сума ще заплаща на някогашния капитан на Англия.

През март AliExpress подписа извънредно партньорствосУЕФА.

В рамките на договорката футболната суперзвезда ще бъде лице на промоцията на AliExpress „ Score More “, която ще се организира по време на мачовете.

„ AliExpress оказва помощ на почитателите да се приближат още повече до UEFA EURO 2024 това лято, като им предлага страхотни награди, до момента в който действието се развива на терена “, съобщи Дейвид Бекъм.

Компанията се причислява към други огромни китайски компании, които спонсорират Евро 2024, в това число производителя на електрически автомобили BYD и колоса в региона на електрониката Vivo.

Дейвид Бекъм постоянно е бил мечтано лице за реклама на всевъзможни неща. Рекламирал е бира, рекламирал е чипс, безалкохолни питиета, телевизия, маркови облекла, козметика и какво ли още не.

Всъщност през 90-те години той стана първата същинска комерсиална футболна суперзвезда и проправи пътя на доста футболисти след него към огромните пари от маркетинга. Макар и към този момент да наближава 50 години, футболната легенда към момента е едно от най-разпознаваемите лица в спорта и продължава да притегля интерес към себе си.

Откакто смъкна футболните си обувки, Бекъм е обвързван с голям брой марки и огромни спортни събития.

Според листата на богатите на Sunday TimesБекъм и брачната половинка му Виктория имат общо положение от 455 млн. паунда (581,6 млн. долара).

След Олимпийските и Параолимпийските игри в Париж шампионатът се обрисува да бъде най-голямото спортно събитие за годината.

За надпреварата, което ще се организира от 14 юни до 14 юли в 10 града, в това число Мюнхен и Хамбург, бяха продадени общо 2,7 милиона билета.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР