Албум, който е толкова рядък и ценен, че само малцина

...
Албум, който е толкова рядък и ценен, че само малцина
Коментари Харесай

Най-редкият музикален албум в света отива в галерия в Австралия

Албум, който е толкоз необичаен и скъп, че единствено малко на брой са го слушали, ще бъде изложен в австралийска изложба, с цел да може публиката да се запознае с извънредно извънредните песни.

Поместен в богато украсена сребърна кутия, албумът „ Once Upon a Time in Shaolin “, записван скрито от Wu-Tang Clan в продължение на шест години, е умислен като произведение на изкуството. Съществува единствено един образец на CD.Записът на пионерите вхип-хопае най-скъпият, продаван в миналото. В момента тойе вМузея на остарялото и новото изкуство в Тасмания.

В продължение на 10 дни през юни там ще се организират ексклузивнипартита за слушане, на които публиката ще може да чуе подбрана 30-минутна извадка от албума. Проектът е част от изложбата Namedropping, която преглежда статута, известността и „ човешкото гонене “.

Албумът " Once Upon a Time in Shaolin " е публикуван през 2013 година Групата деликатно следеше да няма приключване на записите. Парчетата от 128-минутния диск можеше да бъдат чути единствено в музеи и галерии, където ги представяха музикантите от Wu-Tang Clan.

Оформлението на диска също е само по рода си произведение на изкуството. Албумът е в кутия от никел и сребро, направена от британско-мароканския занаятчия Яхей.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР