Селекцията не е приключила в Спартак 1918 Варна, каза на

...
Селекцията не е приключила в Спартак 1918 Варна, каза на
Коментари Харесай

Валентин Илиев: Селекцията в Спартак не е приключила

Селекцията не е завършила в Спартак 1918 Варна, сподели на конференция през днешния ден наставникът на " соколите " Валентин Илиев. Той добави, че чакат още едно попълнение - нападателен полузащитник.

" Силно се надявам да се създадем още по-голяма конкуренция и класа в тройката нападатели, дали ще е централен или краен нападател, там имаме потребност от попълнение, най-много по фланговете “, сподели експертът.

„ Градим нов тим, за нов тим нещата се развиват по-бързо от плануваното. Момчетата се стараят ужасно доста и всеки минал ден стартират да се сработват по най-хубавия метод “, разяснява треньорът. Той добави, че има вяра на играчите извънредно доста и знае, че ще изпълнят дилемите, които сами са си сложили като треньорски щаб и футболисти. 

Илиев сподели, че методът, по който работят играчите му го радва и е сигурен, че във времето нещата ще стават все по-добре. Има неща за промяна, много дори, само че отново споделям тимът ми дава оптимизъм, че нещата ще бъдат позитивни, сподели експертът. 

За идния противник - втория тим на ЦСКА 1948, в първия кръг от новия сезон на Втора лига Илиев разяснява, че противникът е добър и проведен тим, един клуб в който се работи много вярно и поредно. 

Той изясни, че тимът на Спартак 1918 Варна е задължен за себе си, за клуба, за почитателите да излиза всеки мач за победа и освен да излиза с настройката, а и да го демонстрира с дейности. „ Убедени сме, че ще търсим във всеки дуел успеха, без значение дали противникът е по-слаб, на нашето равнище или по-силен “, съобщи треньорът.

Срещата пропущат Ромееш Ивей, тъй като е осъден и Божидар Васев, тъй като за неговото възобновяване ще е належащо много време. Даниел Начев тренира цяла седмица с тима и се усеща доста добре, заяви още Валентин Илиев. 

„ Много ми се желае да достигнем в един стадий от сезона, в който да играем и красиво, и да печелим. Да работим и да създадем по този начин, че ние да диктуваме нещата с топка, без топка. Това няма да стане с магическа пръчка, това е ясно “, показа още той. 

В отговор на въпрос за Христофор Хубчев Валентин Илиев сподели, че за жалост в едно единоборство по време на мач се случи най-неприятното за играча, което е загуба за футболиста, за него като треньор и за клуба. Смея да настоявам, че той щеше да бъде доста потребен на тима, добави експертът. 

„ Ние като клуб сме напълно зад него, поддържаме го и няма да го оставим в нито един миг и каквото е належащо към интервенции, възобновяване, ще бъдем компактно зад него и ще го подкрепим “, съобщи още Илиев. 

Запитан дали ще разчита на Хубчев откакто се възвърне треньорът уточни, че това може да го каже във времето. „ Сега няма по какъв начин да знам преди да науча по какъв начин е предходна интервенцията и по какъв начин протича самото възобновяване “, сподели още експертът. Той посочи, че това не е първа травма на Хубчев и не знае по какъв начин ще протече неговото възобновяване и самата намеса.

В първия кръг от новия сезон на Втора лига Спартак 1918 Варна приема втория тим на ЦСКА 1948 на стадион " Спартак " в неделя от 19:00 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР