Селекционерът на Италия - Роберто Манчини, говори на официална пресконференция

...
Селекционерът на Италия - Роберто Манчини, говори на официална пресконференция
Коментари Харесай

Роберто Манчини е притеснен преди мача с България

Селекционерът на Италия - Роберто Манчини, приказва на публична конференция преди утрешния дуел с България. " Трикольорите " посрещат италианците в 21:45 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

" Със сигурност ще направя смени в състава, на следващия ден ще преценява по какъв начин се усещат футболистите. Със сигурност ще има най-малко 3-4, само че ще ги избера на следващия ден ", съобщи Манчини.

" България постоянно е имала мощни футболисти, най-вероятно има и в този момент. В момента не претърпява най-хубавия си миг, има промяна на генерациите. Но нашата цел е да победим. Два пъти съм идвал да играя тук. Спомените са ми страхотни и се надявам на следващия ден вечер да бъде същото. "

" Мисля, че Белоти би дал прохлада, само че към момента не съм избрал съставът. Италия в никакъв случай не е побеждавала в България, това ме тормози. Това демонстрира, че мачовете постоянно би трябвало да се играят при оптималната централизация. Истината е, че би трябвало да се вкарват голове. Отборът ни постоянно е играл атакуващо, това не бе тъкмо по този начин в предходната среща, само че аз разговарях с футболистите, обясних им обстановката и мисля, че схванаха ", добави експертът.

" Критиките към нас са пресилени. През първата част играхме ужасно и можехме да вкараме доста повече. Второто допуснахме неточности, само че ми се костват прекомерно съществени тези рецензии за един естествен мач. Нашият тим продължава да се развива ", приключи Манчини.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР