Изследователите решиха да се откажат от свръхвисоките температури и налягания

...
Изследователите решиха да се откажат от свръхвисоките температури и налягания
Коментари Харесай

Смартфоните Honor 200 ще получат изкуствен интелект на четири нива – те ще бъдат представени на 12 юни

Изследователите взеха решение да се откажат от свръхвисоките температури и налягания - ето какво се получи...

Емил Василев 16:16 | 22.05.2024 0 Сподели

Най-четени

АвтомобилиДаниел Десподов - 16:29 | 21.05.2024

Илън Мъск към акционерите: „ Дайте ми 25% от акциите на Tesla или в никакъв случай няма да видите роботите! “

КосмосЕмил Василев - 18:20 | 20.05.2024

Физици най-сетне потвърдиха зашеметяващо предсказване на Айнщайн за черните дупки

ХардуерЕмил Василев - 21:03 | 20.05.2024

Blaustahl е флашка с потенциал от няколко килобайта, която ще съхранява данните ви през вековете

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

На събитието VivaTech в Париж Honor организира презентация, по време на която описа за новата архитектура с изкуствен интелект на четири равнища, която ще бъде показана за първи път в смарт телефоните от серията Honor 200, които ще бъдат оповестени на 12 юни.

Смартфоните Honor 200 и Honor 200 Pro ще бъдат първите, които ще получат новата AI архитектура на компанията. Тя ще включва асистента Gemini на Гугъл и генератора на изображения Imagen 2. На базово равнище архитектурата планува ИИ да работи на разнообразни устройства и операционни системи, което ще бъде в основата на отворена екосистема. Второто равнище дава отговор за взаимоотношението човек-компютър въз основа на желанията на потребителя.

Предполагаем дизайн на Honor 200

Третото ИИ-ниво ще се занимава с приложения с генеративен ИИ, които би трябвало да подобрят взаимоотношението с потребителите. И най-после, най-високото четвърто ИИ-ниво е „ Интерфейс към облачни услуги с ИИ “, който отваря потребителите към високопроизводителни облачни платформи, които ще оказват помощ за основаването на в действителност изцяло и насочено към бъдещето ИИ-изживяване.

Honor е измежду шепата компании, които употребяват инструментите с изкуствен интелект на Гугъл в потребителски устройства. През януари Samsung разгласи партньорство с Гугъл Cloud за консолидиране на Gemini Pro и Imagen 2 в своите устройства. Благодарение на това смарт телефоните от серията Galaxy S24 получиха набор от нови функционалности. По-рано Honоr показа смарт телефона Magic6 Pro с набор от функционалности с ИИ, в това число технология за следене на очите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР