Мъж от Флорида, осъден преди това за убийство в Масачузетс,

...
Мъж от Флорида, осъден преди това за убийство в Масачузетс,
Коментари Харесай

Мъж от Флорида, осъден за убийство на 19 години, се кандидатира за градски съвет, призовава за повече полицейски и младежки ресурси

Мъж от Флорида, наказан преди този момент за ликвидиране в Масачузетс, в този момент се кандидатира за градския съвет в Палм Бей и се надява да донесе позитивна смяна в крайбрежния град.

59-годишният Майкъл Бруйет прекара 30 години в пандиза за побой над човек до гибел през юни 1985 година, преди да бъде освободен условно при специфични условия през 2016 година за демонстриране на положително държание, съгласно държавните архиви.

„ Моят случай по този начин и не стигна до правосъден развой. Намесих се и споделих, да, направих го “, сподели Бруйет пред Fox News Digital за закононарушението си, добавяйки, че прокурорите " го направиха доста повече от това, което беше. "

Държавните архиви демонстрират, че приятелката на Бруйет, Лиза Гримшоу, е " подтикнала " Бруйет и двама други другари да убият насилствения й някогашен брачен партньор, заявявайки, че някогашният й имаше застрахователна лавица за $300 000, " която тя щеше да показа с тях, в случай че й оказват помощ да го убие ". Бруйет беше на 19 години по това време.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР