Аня Тейлър-Джой разказа как заснемането на апокалиптичен филм Лудия Макс“

...
Аня Тейлър-Джой разказа как заснемането на апокалиптичен филм Лудия Макс“
Коментари Харесай

Аня Тейлър-Джой казва, че заснемането на филма „Лудия Макс“ е отключило нейната „женска ярост“

Аня Тейлър-Джой описа по какъв начин снимането на апокалиптичен филм „ Лудия Макс “ е помогнало да отключи нейната „ женска гняв “ – защото тя изглеждаше в бойна форма в нов GQ.

28-годишната актриса сега е в Кан, където промотира Furiosa: A Mad Max Saga. Това е историята на произхода на воина отстъпник, изигран от Чарлийз Терон в „ Пътят на яростта “, а Аня поема основната роля. Говорейки за това по какъв начин ролята я е трансформирала като човек, тя призна, че й е помогнала да се научи по какъв начин да се „ ядосва “ на себе си.

Тя изясни: „ Изградих известна известност на герой за женски яд, което е необичайно, тъй като аз не предизвиквам насилието – само че аз предизвиквам дамите да се възприемат като хора. Въпреки цялото ми отбраняване на женския яд, в никакъв случай не съм го правил бях сърдит човек.

„ От дълго време единственият път, когато се ядосвах, беше от името на други хора. Винаги съм интернализирал това нещо като „ Направих нещо неправилно “. Ако се отнасяте неприятно с мен, това е тъй като аз съм казусът. И съм толк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР