Седмици преди началото на поредната си европейска кампания, отборът на

...
Седмици преди началото на поредната си европейска кампания, отборът на
Коментари Харесай

С кои футболисти Левски може да плати дълга си към НАП?

Седмици преди началото на следващата си европейска акция, тимът на Левски разполага единствено с един футболист, котиран над 1 млн. евро. Или най-малко по този начин сочи справката в известния уебсайт за прехвърляния " Тransfermarkt ".

Цената на левскарите е все по-важна за шефовете на столичния гранд. В снощната си конференция, изпълнителният шеф Иво Ивков разгласи, че при неуспех с намирането на нови спонсори, столичани ще преминат към проект " Б " за погашение на дълга си към Национална агенция за приходите. Това би трябвало да стане посредством продажбата на съществени футболисти. Ето с кои от тях вероятно би могло да се случи сходно деяние:
 Честит Филип Кръстев!
Честит Филип Кръстев!

12 месеца в Левски, само че нито ден повече

Към днешната дата 1,3 млн. евро коства Георги Миланов . Халфът се завърна в огромната игра преди към 10 месеца и последователно възвърна част от сумата, която би трябвало да бъде платена за услугите му. №2 е Филип Кръстев, който е оценен на 900 000 евро, само че това по този начин или другояче не би трябвало да вълнува " синьото " управление, тъй като халфът е благосъстоятелност на белгийския Ломел.
 Снимка 571652
Източник:

Непрестанно нагоре върви и цената на Уелтън . В момента бразилската звезда с трансферна цена 800 000 евро. Тя може да пораства още, в случай че атакуващият състезател продължи да се показва на толкоз високо равнище. Сумата би могла да се умножи и по две, стига Левски да направи запаметяващо се показване в Лигата на конференциите.

По 800 000 евро костват и Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба . Двамата построиха отличен синхрон напролет, само че в последно време са подложени на много рецензии от Станимир Стоилов поради слабата им моментна форма.
 Снимка 567448
Източник:

Последният от най-конвертируемите " сини " играчи е Андриан Краев . Халфът дебютира и за националния тим на България, като това повиши цената му до 750 000 евро. Преди месец се говореше за интерес към него от унгарския Ференцварош.

И когато приказваме за най-скъпите, в реда на нещата е да отбележим и футболистите, които са най-евтини в сегашния състав. Очаквано това са младоците Йоан Загоров и Денис , които са оценени на 50 000 евро.

*-Изреждаме много на брой футболисти, тъй като към момента нито медиите, нито някой от Левски, май има визия каква сума тъкмо дължат " сините " на Национална агенция за приходите.
 Левски не бърка, когато се доверява на футболисти от Кюрасао
Левски не бърка, когато се доверява на футболисти от Кюрасао

Ще продължи ли тази традиция и Нейтън Холдър?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР