Сбъднаха се част от прогнозите на синоптиците - силен дъжд

...
Сбъднаха се част от прогнозите на синоптиците - силен дъжд
Коментари Харесай

Силен дъжд удари Пловдив

Сбъднаха се част от прогнозите на синоптиците - мощен дъжд удари Пловдив в днешния следобяд. Температурата на въздуха доста се намали, като сега тя е към приятните 25 градуса. През нощта облачността ще е забележителна, тук-там с валежи от дъжд. Утре ще е с променлива облачност, на обособени места основно в западната половина на страната ще има превалявания от дъжд, след обяд съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан северозападен, в Източна България и краткотрайно мощен северен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 26° и 31°. 

В планините облачността ще е по-често забележителна тук-там с превалявания от дъжд. Привечер облачността ще се раздра и намалее. Ще духа сдържан, в Родопите и краткотрайно мощен североизточен вятър Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра – към 14°.

Над Черноморието облачността ще е променлива и на обособени места в утринните часове кратковременно ще превали. Ще духа сдържан, в южните региони и краткотрайно мощен северен вятър. Максималните температури ще са сред 27° и 30°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР