Прекратяване на пълномощията на народния представител Филиз Хюсменова от ДПС

...
Прекратяване на пълномощията на народния представител Филиз Хюсменова от ДПС
Коментари Харесай

НС прекратява пълномощията на народния представител Филиз Хюсменова

П рекратяване на пълномощията на народния представител Филиз Хюсменова от Движение за права и свободи по отношение на подадена от нея оставка е точка първа от оферти дневен ред от проектопрограмата за работа на Народното събрание , оповестена на интернет страницата на институцията.

Като точка втора от оферти дневен ред е чуването на служебния министър-председател Димитър Главчев по отношение на уволнения и назначения в Държавна организация „ Национална сигурност “, Държавна комисия по сигурността на информацията, Държавна организация „ Технически интервенции “ и Държавна организация „ Разузнаване “. Искането за чуване е импортирано от Атанас Атанасов и група народни представители от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ).

По предложение на парламентарната група на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ се чака да бъде изслушан и ръководителят на ДАНС Пламен Тончев по отношение на постъпили тъжби, подадени против членове на Обществения съвет за създаване на Национална детска болница и против екипа на Фондация „ Даная “, от „ Търговска лига - световен аптечен център “ АД по отношение на отсроченото им капиталово желание за основаване на многопрофилна болница „ Мама и аз “.  

В плана за дневен ред за работа на депутатите по предложение на заместник-председателя на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид се чака да бъде изслушан бригаден военачалник Венелин Венев - шеф на Служба „ Военно разузнаване “ към Министерство на защитата по отношение на изнесена информация в медиите за рекрутиране на разузнавачи от Служба „ Военно разузнаване “ в кафене „ Ларгото “ в центъра на София, от съветника по национална сигурност на премиера Николай Денков – Веселин Марков, по поръчка и по самодейност на ген. Атанас Атанасов с предложение за кариерно повишение на разузнавачите в службата против персонална преданост в интерес на ген. Атанас Атанасов. 

* Вижте и това видео от архива ни: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР