Най-татуираният мъж във Великобритания“ говори за това как мастилото му

...
Най-татуираният мъж във Великобритания“ говори за това как мастилото му
Коментари Харесай

„Най-татуираният мъж във Великобритания“ разкрива как се бори да намери любовта

„ Най-татуираният мъж във Англия “ приказва за това по какъв начин мастилото му е разрушило живота му на срещи и продължаващата му битка да откри любовта – в това число това, че го гледат като култ от някои.

King Of Ink Land King Body Art The Extreme Ink-It - прочут преди като Matthew Whelan - не е чужд за медийното внимание, защото постоянно попадаше в заглавия в предишното поради необикновеното си покритие на цялото тяло с мастило. 44-годишният мъж, който неотдавна се ангажира с къса пауза за татуиране, с цел да спести пари, с цел да изплати ипотеката си, описа по какъв начин се е борил да откри връзка. По-рано той споделяше по какъв начин постоянно е „ тролен “ за това, че е влюбен в анимационния воин Лола Бъни, само че в този момент признава, че в действителност би желал да се откри с някого, откакто е бил самичък в продължение на шест месеца.

Въпреки че е излизал в предишното, в това число до началото на тази година, Кралят на страната на мастилото твърди, че всичките му връзки са завършили заради различния му вън...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР