Създалото се напрежение между лидерите в коалицията между Мая Манолова

...
Създалото се напрежение между лидерите в коалицията между Мая Манолова
Коментари Харесай

Режисьорът Максим Генчев: Мая Манолова е перфектният министър-председател

Създалото се напрежение сред водачите в обединението сред Мая Манолова и Николай Хаджигенов артистът той изясни като неразбирателство и акцентира, че " Изправи се! Мутри, вън! " не е политическа групировка със тактика и дисциплинираност.

" За мен това са забавни за опозицията, която в тази ситуация е ръководещата партия ГЕРБ, моменти, които би употребила, с цел да ни натиска, че надали не сме се разцепили. Ние желаеме проверка на досегашната власт - по този въпрос не може никой да ни разцепи ", съобщи още пред бНР Генчев.

Той предвижда, че Слави Трифонов ще направи държавно управление, тъй като за него е рисково още веднъж да отиде на избори, защото " българинът един път излиза всеобщо да гласоподава ".

" Аз играя основна роля в личната си пиеса. Не вземам участие в епизоди или в поддържащи функции в непознати пиеси ", разяснява също так режисьорът.Генчев е определен за народен представител от листата в Кърджали и показа, че се е съгласил да влезе в депутатската конкуренция там, тъй като счита, че Родопите са прелестно място за основаване на Киноцентър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР