Сайтът Offnews, както и няколко други, публикува фалшива новина, свързана

...
Сайтът Offnews, както и няколко други, публикува фалшива новина, свързана
Коментари Харесай

Сайтове пуснаха фалшива новина за ЕП и ареста на Борисов

Сайтът „ Offnews ”, както и няколко други, разгласява подправена вест, обвързвана с  обсъждането в Екологичен потенциал на противозаконния арест на Бойко Борисов. Според изданието водачът на Европейската национална партия Манфред Вебер е бил освиркан, до момента в който  е приказвал за ареста на някогашния български министър председател и ръководител на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ И още един образец – в последната Конференция на партиите дебатирахме обстановката в България. Двама самостоятелни съдии оповестиха ареста на опозиционния водач в България Бойко Борисов за противозаконен, в действителност е съществено. Само желаех спор за върховенството на закона в България, само че ми беше отказано от Зелените. Не политизирайте нещата, когато приказваме за върховенството на закона ”, гласи изявлението на Манфред Вебер.

Истината е, че думите му не провокираха освиркване, а бурни овации от цялата зала.

Реакцията на възмущение в Европарламента стартира, когато Вебер влезе в дискусия с лидерката на Зелените в Екологичен потенциал и нямаше нищо общо с водача на ГЕРБ.

Припомняме, че на 24 август Административният съд София-град обяви заповедта за ареста на Борисов за противозаконна. Решението му бе дефинитивно.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР