Аз съм на мнение че България има нужда от редовно

...
Аз съм на мнение че България има нужда от редовно
Коментари Харесай

Калин Стоянов: България има нужда от стабилно правителство

„ Аз съм на мнение че България има потребност от постоянно устойчиво държавно управление, което да продължи да осъществя националните политики “.

Това сподели служебният министър на вътрешните работи Калин Стойнов.

Той разяснява, че до този миг нямал покана или диалози да остане на поста.

„ За момента аз нямам предложение, не съм разговарял с никого. Ако получа такова, аз и моят екип сме подготвени да довършим това, което сме почнали, а те са много неща “, добави Стоянов пред bTV.

По-рано през днешния ден стартираха договарянията за сформиране на кабинет. От ГЕРБ-СДС изпратиха покана до останалите 6 парламентарни обединения за договаряния за държавно управление. Днес трябваше да се срещнат с Движение за права и свободи, ПП-ДБ и „ Възраждане “, само че вторите две отклониха поканата. Така, на нея се отзоваха единствено от Движение за права и свободи. След разговора Деница Сачева от преговорния екип на ГЕРБ разгласи, че имат подобие в стратегиите
във връзка с главните цели пред страната ни.
Те са свързани с Шенген, с участието ни в еврозоната, с стопански напредък, съобщи тя.

Хората чакат от нас резултати, уточни още тя.

България има потребност от качествена смяна на политическото държание, на метода на говорене и на водачите, и на ПГ. Няколко избора гласоподавателите споделят едно и също – че би трябвало да има политика на единодушие, изясни Сачева.

Повече не може да се бяга от отговорност. Затова от ГЕРБ изпратихме покана до всички политически сили.
Предложението на ГЕРБ е съставяне на държавно управление на споделената отговорност.
При това с цялостен 4-годишен небосвод.

От страна на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили договарянията водиха националните представители Деница Сачева, Рая Назарян и Теменужка Петкова. От страна на Движение за права и свободи пристигнаха Йордан Цонев, Искра Михайлова, Станислав Анастасов. А също Байрам Байрам, Ертен Анисова и Елван Гюркаш.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР