Съвременните технологии направиха любовните афери относително лесни. Всичко е по-достъпно: приложенията

...
Съвременните технологии направиха любовните афери относително лесни.
Всичко е по-достъпно: приложенията
Коментари Харесай

Има поне 20-те начина да откриете изневярата

Съвременните технологии направиха любовните афери релативно лесни.
Всичко е по-достъпно: приложенията за запознанства, обществените медии и интернет като цяло са положителни помощници в изневярата.
Съвременните технологии обаче улесниха и разкриването на прелюбодейците. И по този начин, по какъв начин се разкриват множеството сходни измами и кои са нормалните способи за залавяне на измамника?
Неверниците постоянно имат високо мнение за себе си и имат вяра, че техните тактики за „ скриване на аферата “ са по-добри от интуицията и доказателствата на формалната им половинка, която те са предали. Така че дано да забележим по какъв начин сътрудниците хващат изневеряващите си мъже/жени, както и кои са 20-те най-обичайни и известни съгласно статистиките способи да спипате съществено привързан човек в крачка.
Ето ги и тях:

1. Текстови известия и позвънявания
Най-честият метод, по който хората откриват аферата на половинката си, е като прегледат телефона му/ѝ за позвънявания и текстови известия. Сигурно смятате, че всеки умел лъжец знае по какъв начин да скрие следите си от есемеси и чатове, само че повярвайте, множеството кръшкачи имат пропуски. Ако в действителност измамниците триеха следите си, това нямаше да е най-честият метод за разкриване на афери.

2. Имейли
Никой не ревизира имейлите на колегата си, нали? В това има вяра и всеки изневеряващ брачен партньор или брачна половинка. „ О, да, просто ще си споделям с моя любовник/любовница посредством имейли и жена ми/мъжа ми в никакъв случай няма да разбере. “ Колко неуместно от тяхна страна да имат вяра на това! Имейлите към този момент идват с вести на мобилните телефони и са лесни за забелязване, тъкмо като текстовите известия. Тъй като прелюбодейците нормално не пишат толкоз доста известия, връзката по имейл е задоволителна, с цел да си провеждат секс рандевута и други проекти. Но от време на време даже тези редки имейли могат да бъдат видяни от предадения брачен партньор!

3. Промени в половия ви живот
Ако установите, че половият ви живот е малко по-различен от преди, без вие двамата да говорите за това, е много явно, че може зад тила ви да протича любовна спекулация. Как по този начин? Всеки е друг: физически, психически, душевен и в леглото. Ако вашият сътрудник е имал любовна връзка, той евентуално се е сблъсквал с неща в леглото, които не е правил с вас. Това нормално са положителни неща, тъй че когато прави секс с вас, сътрудникът ви може да показва нови техники, друг метод на целуване или да прояви предпочитание за нови секс пози.

4. Промени в държанието на колегата ви
Винаги дребните знаци се натрупват и най-после водят до разкритието, че сътрудникът ви изневерява. Когато той/тя е погрешен, първо стартира да страда главната му връзка. Когато стартират спекулация, кръшкачите стават захласнати от нея или са толкоз влюбени в своя нов полов сътрудник, че стартират да вършат всичко, с цел да го впечатлят. Веднага ще усетите, че погрешната ви половинка наподобява някак по-щастлива, само че и по-дистанцирана. Това е единствено един от методите, по които измамниците трансформират държанието си, само че ще срещнете доста други, по-специфични обстановки.

5. Промени във външния тип на кръшкача
Друго нещо, което ще забележите, е нарасналият интерес към външния тип на вашия съпруг/съпруга лъжец. Ако този човек стартира да става по-суетен от нормално, да се грижи повече за визията си, да спортува по-усилено, да пази непредвидени диети и т. н., това са ясни знаци, че може би нещо се случва зад тила ви.

6. Сайтове за запознанства
Сайтовете за запознанства са най-хубавият и най-лесният метод да се стартира спекулация. Това евентуално ще бъде отправната точка, в случай че половинката ви реши да ви изневерява. Проблемът обаче поражда, в случай че той/тя е некомпетентен и не помни да почисти историята и кеша си по време на сърфиране в интернет. Така че, в случай че вашият изневеряващ сътрудник не помни за това и не крие телефона си от вас от самото начало, ще го хванете елементарно!

7. Проследяване на кредитни карти
Много съпрузи-кръшкачи не помнят за това и вършат подозрителни разноски, които не съумяват да скрият от законната си половинка. Ако получавате банкови извлечения или следите разноските от картите си посредством приложение, можете да хванете измамника в крачка.

8. Екранни фотоси
Преглеждането на галерията на вашия сътрудник може да разкрие доста неща. Екранни фотоси на чат с колегата им от аферата или фотоси, на които двамата са щастливо влюбени, са единствено част от нещата, които можете да намерите там. В разгара на момента влюбените изневеряващи постоянно не помнят да изтрият тези фотоси или си вършат скрита директория, с цел да ги съхраняват. Освен това, в случай че вашият сътрудник е консуматор на iPhone, всекидневно е тези фотоси да се синхронизират с други устройства като общия ви MacBook или iPad на децата ви.

9. Местоположение
Изневеряващият сътрудник в никакъв случай няма да каже истината за това къде е бил… явно. Той ще употребява извинения като това, че е във фитнеса, работи до късно или пие бира с другари, а в действителност е с любовницата. Някои статистики споделят, че 20% от всички измамници са били хванати, тъй като са били прекомерно комплицирани в личните си неистини. Той може да ви излъже единствено за малко време, тъй като в последна сметка ще се оплете в личната си мрежа от неистини. Той ще не помни каква неистина ви е споделил и за кой миг е била тя – дали е бил на по пиво с другари предишния уикенд или е бил на вечеря с клиент. И тук ще хванете измамника. Освен това технологиите също не са най-хубавия му другар в подобен миг, тъй като през днешния ден е много елементарно да наблюдавате някого посредством GPS.

10. Някой издава измамника инцидентно или несъзнателно
Понякога всички към вас може да са наясно, че сътрудникът ви има спекулация, с изключение на вас. Може би ваш приятел/познат е видял вашия сътрудник с другата жена/мъж или е решил да ви намекне за аферата. Може този човек несъзнателно и без да желае да се изпусне, че е видял половинката ви еди-къде си с еди-кой си – нещо, за което вие не знаете и по този начин да ви отвори очите...

11. Съмнителни покупки
Подобно на кредитните карти, покупките също могат да се окажат огромен проблем за всеки изневеряващ брачен партньор. Често, изключително мъжете кръшкачи, не помнят за нещата, които са купили на своята полова партньорка, даже тези покупки да са направени онлайн. Така жена им, в случай че е малко по-любопитна и прегледа историята на покупките им, може да забележи, че от даден уебсайт е поръчана гривна да вземем за пример, която тя в никакъв случай не е получила.

12. Сексуалният сътрудник се свързва с пострадалия
Дори да подозирате вашия сътрудник в невярност, само че той изрично да отхвърля, всекидневно е индивидът, с който той ви кръшка да го издаде. Възможно е любовницата/любовникът на половинката ви да се почувства подценен в даден миг и да реши да разкрие аферата като тип възмездие. Този човек може да се свърже с вас – да почука на вратата ви или да ви изпрати текстово известие, с признанието, че има връзка с колегата ви. Трябва единствено да благодарите на подобен човек, че ви е отворил очите, без значение какви са били претекстовете му!

13. Венерическа болест
Ако вашият сътрудник получи полово излъчена болест, значи не ви е предан и е имал полови връзки с някой различен. Логиката зад това е явна, в случай че вашият любим има такава болест, значи не е бил задоволително деликатен и не е употребявал отбрана, до момента в който е правил секс с другия си сътрудник.

14. Партньорът ви крие втори телефон
Хората, които обичат да изневеряват и не имат намерение да спрат, в последна сметка се нуждаят от втори телефон с различен номер, който държи надалеч от колегата си. Някои кръшкачи държат тези секрети телефони в службата си, само че други ги крият в дома си на спокоен режим.

15. Партньорът ви се прибира късно прекомерно постоянно
Всички имаме отговорности, свързани с работата, занимания, действия с други хора и описът може да продължи. Така че е обикновено вашият сътрудник от време на време да закъснява след работа, само че единствено понякога. Ако това се случва много постоянно, не ни е прелестно да ви го съобщим, само че евентуално ви изневерява.

16. Шпионски приложения
Понякога сътрудникът, който мисли, че е предаден, може да подходи към казуса по метод, който не е безусловно легален. Използването на шпионски приложения е един от тези способи. Инсталирането на приложение, което го шпионира, звучи като положително начало, в случай че вашият изневеряващ брачен партньор деликатно изтрива доказателствата за своите неточности. Тези приложения ще ви разрешат да проследявате неговите текстови известия, имейли, местонахождение и придвижвания, тъй че ще имате визуализация в действително време на всички негови вести.

17. Частен детектив
Ще се изненадате какъв брой доста сътрудници наемат частен детектив, когато имат съмнения, че сътрудникът им има спекулация. Въпреки че това може би е по-скъп вид, детективът ще ви даде съответни доказателства. И това е, от което се нуждаете, нали? Така че парите ще си заслужават!

18. Хващане в крачка
Най-лошият метод да разберете, че сътрудникът ви ви изневерява, е в случай че го хванете в крачка. Може би сте отпътували в командировка и сте желали да изненадате колегата си, като се приберете два дни по-рано. Прибираш се вкъщи и в действителност има какво да видиш! Вашият правоверен е в леглото ви с някой различен! Тъга, отчаяние, яд... Това са единствено част от страстите, които ще изпитате в този миг. Но повярвайте, това може да се окаже най-щастливият ви ден, тъй като ще се отървете от измамника!

19. Самопризнание
Ако сте се чудили: „ Как се откриват множеството афери? “ признанието е един от трите най-хубави метода, по които ще разберете, че сътрудникът ви има извънбрачна връзка. Да, статистически това е най-често срещаният метод. Защо? Е, макар че изневеряващият съпруг/съпруга ще се любува на времето, прекарано с любовника/любовницата си, след известно време множеството от кръшкачите стартират да изпитват възприятие за виновност. В миг на уязвимост те са склонни да признаят грешките си с вярата да бъдат оневинени.

20. Интуиция
Най-сигурният метод за разкриване на спекулация е личната вътрешен глас на мамения брачен партньор.  В огромен % от случаите прелюбодейците биват хванати в даден миг от своя формален сътрудник, който последователно е навързал нещата, събрал е две и две и е схванал, че нещо неприятно и неправилно се случва зад  гърба му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР