Съвместен патрул на Българската армия и „Гранична полиция“ са задържали

...
Съвместен патрул на Българската армия и „Гранична полиция“ са задържали
Коментари Харесай

Подробности за кошмара с жертви и ранени при катастрофата с военен камион

Съвместен патрул на Българската войска и „ Гранична полиция “ са задържали 35 мигранти на поляна покрай границата с Турция до село Граматиково. При задържането и транспорта им в камион, защото пътните условия са доста тежки, е позволено ПТП-то.

Това съобщи извънредно пред bTV полковник Христо Тинев, военно-окръжен прокурор от Военна прокуратура - Сливен. “На място са починали двама непознати жители. Останалите са признати в болница. Задържаните са 35 афганистански жители – единствено мъже. Към момента на място е оперативно-следствена група, която прави нужните неотложни следствени дейности “, добави той.

Полковник Тинев изясни, че следва да се открият наклона на пътя, пътните условия и влажността. Тепърва ще се открива и повода за случая – дали е по виновност на лидерът, който е военнослужещ или повода е някаква друга.

„ При определяне на виновност на някои от водачите, което ще стане в процеса на следствие, след назначение на нужните съдебно-медицински, автотехнически процедури, разпити на очевидци, ще бъде повдигнато обвиняване “, съобщи военно-окръжният прокурор./Блиц.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР