Любимец на феновете на Острова на любовта разкри, че отказва

...
Любимец на феновете на Острова на любовта разкри, че отказва
Коментари Харесай

Звездата от Острова на любовта твърди, че има посттравматично стресово разстройство, след като е участвал в шоуто, и отказва да го гледа сега

Любимец на почитателите на Острова на любовта разкри, че отхвърля да гледа шоуто, което го направи прочут, откакто страда от " ПТСР " от сериала за сватовство.

Той сподели извънредно пред The ​​Sun по какъв начин някои провокации и формати на Love Island са били „ задействащи “ – което значи, че е отклонил програмата ITV2 след личния си сериал.

Теди Соарес, 29, приказва искрено ни за въздействието, което присъединяване в частта на Love Island от 2021 година е оказало върху метода му на мислене.

Той беше обвързван с Фей Уинтър, 28, като към този момент някогашните приключиха на трето място, само че опитът им беше засенчен след Агентът по недвижими парцели стана най-оплакваният играч в историята на програмата.

Тя събра цели 36 324 тъжби в Ofcom през 2021 година след „ токсичния “ си провал на екрана.

Сега полу професионален футболист намерено гледаше актьорския състав на „ Островът на любовта “ за 2024 година и призна пред The ​​Sun: „ Всъщност не съм гледал „ Островът на любовта “ от известно време – от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР