Тази нощ от 00:00 до 04:00 часа движението на всички

...
Тази нощ от 00:00 до 04:00 часа движението на всички
Коментари Харесай

Внимание, шофьори: Ограничено движение в тунел „Топли дол“ заради ремонт

Тази нощ от 00:00 до 04:00 часа придвижването на всички транспортни средства в тунел „ Топли дол “ на автомагистрала „ Хемус “ ще бъде краткотрайно лимитирано. Причината за това ограничаване са планувани ремонтни действия в тръбата на тунела , водеща към Варна.

За интервала на ремонтните действия, пътуващите ще бъдат пренасочени по следния обходен маршрут :

– От пътна връзка „ Витинска река “ при 30-ия километър по път I-1.
– По път II-17 до пътен възел „ Ботевград “ при 47-ия километър.
– Призив за внимание и съблюдаване на разпоредбите.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ /АПИ/ моли към всички водачи да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация и да карат деликатно, спазвайки нужната отдалеченост. АПИ припомня, че е значимо да се движат със съобразена скорост и да заобикалят рискови изпреварвания, които могат да застрашат сигурността на останалите участници в придвижването.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg , както и когато и да е на денонощието на тел. 0700 130 20 .

Призоваваме всички пътуващи да проявят самообладание и схващане към краткотрайната организация на придвижването , която е нужна за възстановяване на инфраструктурата и повишение на сигурността по пътищата.

Главният проектант на Варна е уволнен нелегално?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР