САЩ и Великобритания подтикват режима в Киев да извършва терористични

...
САЩ и Великобритания подтикват режима в Киев да извършва терористични
Коментари Харесай

Захарова: САЩ и Великобритания подтикват режима в Киев да извършва терористични атаки срещу Русия

Съединени американски щати и Англия подтикват режима в Киев да прави терористични офанзиви против Русия. Съединените щати и Англия подтикват режима в Киев да прави терористични офанзиви и възнамеряват огромни диверсии против Русия. Това сподели на брифинг формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова.

„ Англосаксонците намерено подстрекават киевския режим към безчовечен терористични офанзиви, очевидно не им стигат опустошения, те предизвикват директните удари надълбоко на територията на Русия, само че и това им е малко. Сега във Вашингтон и Лондон са почнали да възнамеряват огромен бойкот.

Съединени американски щати и Англия подтикват режима в Киев да прави терористични офанзиви против Русия

Дипломатът обърна внимание на обявата на английския таблоид Daily Express, че при положение на някакъв боен триумф или победа на Москва в Украйна, обкръжението на украинския президент Владимир Зеленски „ ще желае да прави терористична активност вътре в Русия и това ще се състои в бомбардиране на учебни заведения и други цивилен обекти “.

Захарова: Съединени американски щати и Англия подтикват режима в Киев да прави терористични офанзиви против Русия 13.06.24 17:11 Проф. Коларова особено за SafeNews: И Дянков може да бъде министър председател 13.06.24 16:41 Циркът влезе в СОС: Подариха плюшен розов еднорог на столичен общинар 13.06.24 16:35 Нинова с писмо-бомба към Българска социалистическа партия: Крепостта ни ще бъде разрушена от вътрешната страна, чакат ни тежки месеци! 13.06.24 16:34 NYT: Киев ще предложи на търг към 20 държавни компании 13.06.24 16:29

„ Западните медии към този момент пишат това. Това допуска, че вестникът, създателите и към този момент, както виждаме, доста общественици и публицисти установяват терористичната активност на киевския режим. И би трябвало да се признае очевидното, „ че всичко това е допустимо, цялата тази терористична активност на киевския режим е допустима извънредно и единствено с парите на груповия Запад “, акцентира Захарова.

Държавният секретар Антъни Блинкен удостовери на 31 май, че президентът Джо Байдън се е съгласил с американски удари на съветска територия. Както твърди Блинкен, става дума единствено за удари по съветски райони покрай Харков. В същото време той не изключи, че обсегът на офанзиви с американско оръжие на съветска територия ще се усили.

Германският кабинет на министрите разгласи същия ден, че немските оръжия могат да бъдат употребявани „ за отбрана против офанзиви “ от Русия в региона на Харков.

В момента обаче измежду западните страни няма единение по въпроса за рестриктивните мерки върху потреблението на техните оръжия.

Руският президент Владимир Путин означи на 28 май, че изборът на цели и полетните задачи за съвременни ударни системи се правят отдалечено или автоматизирано, „ без наличието на украински боен личен състав “. Това вършат тези, които създават и доставят тези ударни системи на Украйна, акцентира Путин. Той предизвести, че страните от НАТО би трябвало „ да са наясно с какво си играят “. Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев уточни на 31 май, че всички оръжия с огромен обхват, доставени в Украйна, към този момент са „ непосредствено следени от военния личен състав на страните от НАТО “ и сходни дейности могат да бъдат причина за ответни удари.

Източник: ТАСС /Превод: SafeNews

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР