СПОРНА мистериозна ограда, която блокира пешеходна пътека, беше съборена само

...
СПОРНА мистериозна ограда, която блокира пешеходна пътека, беше съборена само
Коментари Харесай

Пътят ни беше блокиран от мистериозна ограда, докато бандитите не я събориха 4 часа по-късно… това предизвика съседска война

СПОРНА мистериозна ограда, която блокира пешеходна пътека, беше съборена единствено часове по-късно и провокира съседски скандал.

Жителите на Харлстън, Норфолк останаха комплицирани, когато 6-футовата преграда беше сложена към 17:00 ч. на 6 юни, блокирайки достъпа до публичното право на път в Tudor Rose Way.

The пътеката се употребява като директен път от стотици локални поданици, доста от които споделиха гнева си от неочакваното и необяснимо затруднение, което блокира пътя им към дома.

Но гневът им понижа, когато, съгласно очевидец, оградата беше съборена от тайнствен престъпник с чук единствено часове откакто беше издигната.

Една жителка, която живее наоколо, споделя, че неправилно е понесла тежестта на част от локалния яд и е била наречена „ фашистка “ от фрапантен мъж, който евентуално я е обвинил, откакто оградата се е вдигнала.

Мистерията към неочакваното му появяване беше позволена, когато жилищната асоциация Hastoe Housing призна, че го е издигнала по искане на някои жите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР