Съучастникът на СТАНИМИР ПРИЗНА ЗА МАЙКА МИ!!!КАЛОЯНОВ ОТРИЧА И ПРОДЪЛЖАВА

...
Съучастникът на СТАНИМИР ПРИЗНА ЗА МАЙКА МИ!!!КАЛОЯНОВ ОТРИЧА И ПРОДЪЛЖАВА
Коментари Харесай

Ужас в Бургас! Разплитат мрежа от отвличания, убийства и разчленявания

Съучастникът на СТАНИМИР ПРИЗНА ЗА МАЙКА МИ!!!КАЛОЯНОВ ОТРИЧА И ПРОДЪЛЖАВА ДА КРИЕ!!!Съучастника ме видя пред дирекцията и не ме погледна в очите беден палач да гниете в пъкъла нека!!!И ТЕЗИ КОИТО ПРИКРИВАХТЕ 10 месеца!!!ЩЕ ОТДАМ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ ДА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ВКАРАМ В ЗАТВОРА ОТНЕХТЕ МИ НАЙ ЦЕННОТО Боклуци!!!!

След 10 месеца търсене и очакване, младата бургазлийка Християния Радоева смени профилната си фотография с траурна лентичка. Тя към този момент знае, че всичките й очаквания и упования още веднъж да прегърне майка си - Теодора Бахлова, са били напразни. Убийството на различен млад мъж от Бургас - Юмер Мехмед, разплете призрачен възел от отвличания, убийства и разчленявания в морския град. 

Вчера криминалистите от Бургас откриха 4 чувала с човешки остатъци в езерото " Вая ", покрай квартал " Долно Езерово " край Бургас. В чувалите са били останките от разчленения мъртвец на 28 - годишния Юмер и главата му.  Мехмед бе в неизвестност от 4 август т.г. 



За убийството са арестувани някогашният шеф на Юмер - Станимир Рагевски и готвачът му Диян Дичев, който съгласно осведомени е разчленил тялото на младия мъж. Засега против Рагевски бургаската прокуратура е повдигнала обвиняване за похищение. Очаква се през днешния ден следобяд полицията и прокуратурата в града да дадат брифинг, на който да оповестят детайлности към злокобните закононарушения. 

Юмер евентуално не е единствената жертва. По непотвърдени публично данни, бургаската брокерка Теодора Бахлова, която изчезна на 29 октомври м.г. също е била отвлечена и убита по същия сюжет. 



Според Христиана Радоева Рагевски е имал бизнесотношения с майка й Теодора. „ Общото между майка ми и на Юмер е, че и двамата са изчезнали по еднакъв метод. Има еднакъв претекст – и двамата са предполагали, че ще получат финансова полза при среща, която би оправила финансовото им състояние. Майка ми е близка на задържания предприемач ”, сподели дъщерята на изчезналата Теодора.

Според нея,след изгубването Рагевски,за да отклони подозранията от себе си, е " разкрил " опиат в колата на убитата жена. Младата бургазлийка упреква бургаската полиция в безучастие и счита, че не са положени нужните старания за разкриването на убийството на майка й. Смята, че закононарушението е било скрито. 



Юмер също е бил непосредствен с Рагевски и сина му Данаил, написа " Флагман ". Сайтът оповестява, че разполага с информация, че съучастникът на Рагевски – неговият някогашен готвач от Капана на Северния плаж до 2010 година Деян Дичев, който в този момент се води началник на т.нар.ВИП клуб в приземния етаж на Дома на Народната войска в Бургас , е направил убийството на Юмер, след което е разчленил тялото и се е погрижил следите от него да се заличат.

След освобождението му от домакински арест на 15 декември м.г. Юмер явно се връща в „ кухнята ” на Рагевски. Той се захваща публично като уредник на строителна бригада, извършваща ремонт на хранителния магазин на ул. ”Иван Богоров ” 42, само че по едно и също време с това няколко пъти е ходил в мазето на Рагевски на ул. ”Константин Фотинов ” по отношение на „ премахване на повреда ” по канализацията.

Юмер се е познавал доста добре и с другия си грабител – Деян Дичев, който той е посещавал в заведението в Дома на Народната войска на бул. ”Христо Ботев ”. В това заведение постоянно е влизал и самият Станимир Рагевски, по показания от администрацията на публичната постройка.

Какви са претекстовете за убийствата на 28-годишния Юмер Мехмед и  47-годишната Теодора Бахлова,  се чака да стане ясно до няколко часа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР