Със заповед на премиера Димитър Главчев на длъжността заместник-министър на

...
Със заповед на премиера Димитър Главчев на длъжността заместник-министър на
Коментари Харесай

Назначиха Петър Младенов за заместник-министър на младежта и спорта


Със заповед на премиера Димитър Главчев на длъжността заместник-министър на младежта и спорта е назначен Петър Младенов.

Петър Младенов е работил в Министерството на младежта и спорта като основен специалист в интервала 2015 година – 2018 година и след това като шеф на отдел „ Европейски и интернационалните юношески политики “ от 2018 година до 2020 година В интервала 2019-2020 година е народен командирован специалист към Европейската комисия, отдел „ Младежки политики “. От 2020 година до момента е интернационален чиновник във Фонда на Организация на обединените нации за популацията и развиването със седалище в Съединени американски щати. Завършил е УНСС, има също професионален документ за интернационален мениджмънт на обществени институции и Неправителствени организации от Университета „ Корнел “, Съединени американски щати.

С друга заповед от длъжността заместник-председател на Държавната организация за метрологичен и механически контрол е освободен Иван Ганчев и на поста е назначен Стоян Стоев. Стоев е заемал към този момент същата служба от 2019 година до 2021 г.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР