Допускам външна експертна намеса в гениалния ход с прасето и

...
Допускам външна експертна намеса в гениалния ход с прасето и
Коментари Харесай

Диана Дамянова: Каквото повикало, такова се обадило или как кампанията достигна своята отвратителност

Допускам външна експертна интервенция в гениалния ход с прасето и тиквата.

Това няма по какъв начин да е правено от някой, живеещ на територията.

Защото, да, провокира екстаз в твърдия ти електорат, който несъмнено е сгънат до рискова цифра, само че както постоянно съм казвала, това което споява твърдия електорат, постоянно и по принцип отблъсква периферията.

Затова допускам, че гениалният /иначе като осъществяване в действителност прелестно изработен / шарж с прасе и тиква, няма по какъв начин да не е измислено от някой гении, който е получавал информация за обстановката в България през превод.

Това го споделях и тогава, при идиотската акция с централния затвор като местообиталище на Борисов, споделям го и в този момент – не работи по този начин системата в многопартийната система.

Тези гениалности са измислени от някой, произлизащ от двупартийна система, където шаржовете и шегите, даже и грубостите във връзка с съперника са надълбоко признати и някак си враснати в политическата картина.

Това го пробвахме преди 35 години с картата с черепите и докара до….. все някой помни до какво.

Тази акция обаче легитимира другата, гадна акция /в тяхно опрощение можем само да кажем, че най-малко не се подписват на нея/ от съперника.

Опонентът изпълни обществената мрежа с мемета с полусексуално, получисто непоносимо наличие, което за жалост би трябвало да признаем, е подобаващ отговор на първото.

На фона на това всякакви пропаганди … „ за хората, в името на хората, в името на индивида /макар да знаем кой е човека/, те хващат окото на публиката, която желае повече благовъзпитание.

Който унищожава благоприличието в България, той страда.

Пиша ви го, нека го запомните, въпреки че към този момент не ми се има вяра. А и е късничко…

Отказът от гласоподаване е естествения резултат от сходни акции, а от това изгода има единствено най-големия.

Кой е той?
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР