Мнозина от представителките на нежния пол биха завидели на Гери

...
Мнозина от представителките на нежния пол биха завидели на Гери
Коментари Харесай

Гери Малкоданска опъна бръчки на челото

Мнозина от представителките на нежния пол биха завидели на Гери Малкоданска. Няма да е неточност, в случай че кажем, че тя е в действителност щастлива жена, а брачният партньор й – интериорният дизайнер Алекс Ковачев задоволява всеки неин каприз.

 

Именно той трансформира в незабравимо преживяване 34-тия рожден ден на синоптичката, който бе на 12 април. За това се похвали самата тя едвам неотдавна при своя медийна изява, споделяйки, че е отбелязала празника си в Дубай с обичаните си хора – майка й Венета, брачният партньор й и двете им деца.

 

При идващите две пътувания червенокосата чародейка и половинката й съчетали романтиката с работата. Откакто се задоми с него, Малкоданска не стопира да попива скъпи познания за специалността му. Тя освен се включва в популяризирането на компанията му, а и е много сполучлив инфлуенсър, наблягаща таман в региона на интериорния дизайн. От известно време насам е ангажирана и с първокласен магазин за мебели и аксесоари за дома, в който се оферират единствено маркови артикули, а цените им разумно не са по всеки джоб.

 

Навръх рождения ден на Гери, брачният партньор й показа кадър в обществената мрежа, за който двамата театралничат в плътна прегръдка посред пустинята, само че не споделиха повече детайлности, въпреки да бе явно, че са заложили на екзотична дестинация във връзка празника й. тези дни стана ясно, че в действителност Гери трябвало да посрещне рождения си ден в България, а пътуването до Дубай било от дълго време планувано и синоптичката отишла с двете им деца и майка си, защото Алекс имал доста задължения и не съумял да отлети с тях. 

 

Поради тази причина концепцията била да се съберат в София за празника, само че Алек удължил скрито билетите на всички и дошъл в Дубай ден преди рождения ден на обичаната си жена и по този начин бил до нея за празника.

 

Макар към момента да е много млада, а и се слави с копринената си кожа, Гери Малкоданска наподобява не се е въздържала и се е възползвала от достиженията на разкрасителната промишленост. От последните й видеа в инстаграм проличава, че къдрокосата чародейка е изпънала челото си, евентуално с ботокс. Факт е, че в последно време, даже и когато Гери показва страсти, не се появява нито една бръчица към очите и на челото й, както би било редно, даже и при по-млади дами като нея.

 

Всъщност стремежът й да поддържа юношески тип и изрядна визия е изцяло понятен, поради професионалните й занимания. Тя освен бе синоптик, преди да излезе в майчинство, а и се изявява много сполучливо като инлфуенсър, както отбелязахме нагоре в материала. Отдала се е и на магазина, който с екипа на компанията на мъжа й откриха наскоро. Най-вероятно е била повлияна от обичания си да влезе в този бизнес, а и тя самата постоянно е имала афинитет към стилните трендове в интериорния дизайн и аксесоарите за дома.

С работата си в първокласния шоурум, Гери ненапълно сбъдва детската си фантазия – като дребна считала, че идеалната работа за нея е да бъде магазинерка и си представяла по какъв начин посреща клиенти на касата и написа значими неща на амбалажна хартия.

 

Успява сполучливо да балансира сред работата и фамилията, несъмнено не без поддръжката на половинката си. Двамата постоянно демонстрират схващане към уговорките на отсрещния и си оказват помощ взаимно. Незаменима опора им е и Венета – майката на Гери, с помощта на която не се нуждаят от услугите на детегледачка.

 

В началото на годината двойката бяха на почивка с друго звездно семейство – продуцентът Андрей Арнаудов и брачната половинка му Емануела Толева, дружно със сина им Васил. Макар да разгласиха фотоси, от които бе видно, че са заложили на екзотична дестинация, по този начин и не разкриха къде тъкмо са плажували през януари.

 

След като посрещнаха рождения ден на Гери в Дубай, двамата с половинката й отпътуваха на работно посещаване в Милано, а преди този момент се завърнаха от Ню Йорк. Така и не стана явен мотивът за пътуването им зад Океана, само че пък се похвалиха, че то е съвпаднало с рождения ден на Алекс.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР