През изминалата седмица Станислав Стоянов - водач на листата на

...
През изминалата седмица Станислав Стоянов - водач на листата на
Коментари Харесай

Станислав Стоянов: Ще бъда работещ евродепутат, а не като тези до момента - работещи екскурзианти

През миналата седмица Станислав Стоянов - лидер на листата на " Възраждане " с претенденти за евродепутати, и третата в листата Рада Лайкова посетиха град Сливен. Те бяха там по покана на общинския консултант от Сливен Филип Канев, който също е претендент за евродепутат и е на 16 място в листата, и на Климент Шопов - лидер на листата с претенденти за народни представители на " Възраждане ".

На срещата участваха голям брой жители на Сливен, които задаваха въпроси и получаваха отговори на тях, Споделени бяха и проблеми, за които евродепутатите дадоха и своите решения.

" Искаме проблемите на България да имат чуваемост и да покажем, че българските депутати могат да работят, а не да са единствено добре платени екскурзианти. ", безапелационен беше Станислав Стоянов в диалога си с гласоподавателите.

Кандидатите за евродепутати от " Възраждане " споделиха също, че предоговарянето на изискванията за участие на България в Европейския съюз ще е един от акцентите в работата на " Възраждане " в бъдещия Европарламент. Секторите, в които от партията ще упорстват за промени, са енергетиката, земеделието и други.

Най-важният проблем, за който ще търсят решение от партията, е демографската рецесия, а едно от решенията съгласно Станислав Стоянов е завръщането на огромна част от българите от чужбина в България. Той добави, че всеки българин е национална полезност, където и по света да е. Тук той даде за образец Рада Лайкова, която е на трето място в евролистата на " Възраждане ". Тя е учила в чужбина в влиятелни университети, натрупала е голям опит в администрацията на Германския Бундестаг и в работата с европейските институции, само че е решила да го приложи като работи за страната ни. Другият подобен образец, който уточни Стоянов, е лидерът на листата за народни представители за 21 МИР - Сливен Климент Шопов, който се е отказал от канадското си поданство и се е върнал в Родината ни.

Възраждане е с номер 12 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР