Сао Пауло уволни бившия аржентински нападател Ернан Креспо от ролята

...
Сао Пауло уволни бившия аржентински нападател Ернан Креспо от ролята
Коментари Харесай

Сао Пауло остави Ернан Креспо без работа

Сао Пауло уволни някогашния аржентински нападател Ернан Креспо от ролята му на старши треньор поради слаба серия от резултати, оповестиха от бразилския клуб.

46-годишният Креспо застана отпред на тима през февруари, единствено три седмици, откакто изведе скромния аржентински отбор Дефенса и Хустисия до триумфа за Копа Судамерикана. Решението за разлъка „ бе взето по взаимно единодушие след диалог сред треньора и Борда на шефовете на клуба “, се споделя в изказване на отбора.

Креспо се наслаждения на позитивно начало в Бразилия, извеждайки Сао Пауло до държавната им купа през май, поставяйки завършек на деветгодишна суша без трофей. Бившият нападател на Милан и Челси игра атакуващо, само че нещата се утежниха при започване на бразилския шампионат този сезон, до момента в който тимът му не отпадна Копа Либертадорес – южноамериканския еквивалент на Шампионската лига, в четвъртфиналната фаза.

Креспо трябваше да се оправя и с неочакваното овакантяване на ветерана Даниел Алвес през септември заради спор с клуба поради неизплатени заплати. Сао Пауло направи равенства в последните си пет мача и е на 13-а позиция от 20 тима. Тимът е на единствено три точки над зоната на изпадащите при 14 оставащи кръга.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР