Били Вунипола се извини и описа инцидента, при който го

...
Били Вунипола се извини и описа инцидента, при който го
Коментари Харесай

Били Вунипола публикува изявление, след като „нещастно недоразумение“ го видя с електрошок от полицията

Били Вунипола се извини и разказа случая, при който го видя с електрошок от испанската полиция, като „ злополучно неразбирателство “.

Английската ръгби звезда беше задържан в бар в Палма, Майорка, в неделя вечерта, откакто полицията беше извикана да се заеме с него. След като барът беше опразнен, фрагменти демонстрираха по какъв начин го гол до кръста и усмихнат е бил ударен два пъти с електрошок към 4 сутринта.

Той беше откаран в болница с кола за спешна помощ и освободен под условна гаранция. Тони Роша, който е притежател на Epic Bar, сподели пред The ​​Mirror, че Вунипола е бил „ доста пийнал “, дразнел е другите клиенти и е отказал да си тръгне или да си постави горнището назад, когато го помолят. След като полицията пристигнала, той твърди, че „ блъснал служител на реда в лицето с горната част в ръката му “.

31-годишният нападател на Saracens, който има 75 мача за Англия, в този момент даде своята страна на историята. „ Мога да потвърдя, че участвах в злополучно неразбирателство, когато напусках клуб в Майорка в неделя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР