Сънищата, свързани с преследване са едни от най-обичайните. Както при

...
Сънищата, свързани с преследване са едни от най-обичайните. Както при
Коментари Харесай

Преследват ви насън? Ето отговора

Сънищата, свързани с гонене са едни от най-обичайните. Както при по-голямата част от елементарните сънища, те постоянно са разследване от възприятието на безпокойствие във вашето всекидневие.

Бягането е несъзнателен отговор на физическите закани в заобикалящата ви среда. В тези сънища, може да бъдете преследвани от нападател, животно или чужд, който желае да ви нарани или евентуално да ви убие. На собствен ред, вие бягате, криете се или се пробвате да заблудите преследвача.

Вашите дейности в съня отразяват вашите реакции при стрес и това по какъв начин вие се справяте със страховете си в действителния живот. Вместо да контролирате обстановката, вие се пробвате да избягате от нея. Запитайте се кой ви преследва, с цел да можете да разберете източника на вашите страхове и грижи.

 Страх

Преследвачът във вашия сън, може също да отразява част от самите вас. Собствените ви усеща на яд, ревнивост, боязън, а евентуално и обич, могат да се появят като заплашителна фигура. Тази сенчеста фигура може също по този начин да символизира отхвърлени качества на вашата персона.

Може да проектирате тези усеща върху чужд преследвач. Следващия път, когато имате сходен сън, обърнете се и посрещнете своя преследвач. Попитайте го за какво ви следва. Може би бягате от нещо. От какво се пробвате да избягате?

 Събуждане

Ако вие сте този, който преследва, тогава съня може да открива сила и упоритост да следвате нещо, което желаете. Или може би сънят допуска, че оставате обратно и би трябвало да догоните всички останали.

Помислете за дистанцията сред вас и вашия преследвач. Това демонстрира вашата непосредственост до нещото. Ако гонещия ви доближава, това допуска, че казусът няма да си отиде. Проблемът ще е към вас, до момента в който не се сблъскате лице в лице с него.

Въпреки това, в случай че сте в положение да разширите дистанцията сред вас и преследвача, тогава казусът става все по-малък и по-малък. Вие сте в положение сполучливо да се дистанцирате от казуса. Всъщност, казусът стартира да отшумява.

Един по-дълбок разбор на сънищата с гонене е страха, че сте атакувани. Тези сънища са по-чести при дамите, в сравнение с при мъжете. Те са подбудени от опасения от принуждение и полов тормоз, които са толкоз публикувани в медиите, което усилва в допълнение тези страхове.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР