Само преди месец Samsung анонсира своите най-нови предложения в сферата

...
Само преди месец Samsung анонсира своите най-нови предложения в сферата
Коментари Харесай

Дизайнерските умни хладилници на Samsung са вече у нас

Само преди месец Samsung анонсира своите най-нови оферти в областта на така наречен " бяла техника ". В случая обаче тези артикули към този момент напълно не са бели, а като технология и дизайн изстрелват марката на едно напълно друго равнище. Става дума за серията Bespoke Home 2021 - хладилници и фризери, отличаващи се с модулен дизайн и нови технологии.
Какво значи това?
Новите хладилници на Samsung могат да бъдат конфигурирани съгласно самостоятелния усет. Комбинациите са толкоз доста, че всеки може да има неповторим ледник в дома си, който съвършено да се впише в интериорната конюнктура. С други думи, можете да изберете неповторима настройка, която идеално да пасне на обзавеждането, стила и персоналния усет.
 Дизайнерските

След като към този момент сте избрали стила на вашата кухня, можете онлайн да конфигурирате хладилника, като за задачата компанията е създала специфичен , който ще ви показва по какъв начин би се вписал определения от вас ледник в интериора. Сред главните тематики за избор са комбинациите: " Дърво и бяло ", " Неутрално и пясъчно ", " Модерно и мрачно ", " Рустик и винтидж " и " Loft ". Оттам насетне стартирате да избирате цветове и материали, и да конфигурирате своя неповторим ледник.
Какво се крие зад дизайнерската " опаковка "?
Освен, че новите хладилници на Samsung наподобяват съвременно и стилно, и могат да се впишат във всеки интериорен дизайн, те впечатляват и с любопитни технологии, причисляващи ги към така наречен " умни " устройства. Хладилниците и фризерите интегрират най-новите технологии и оферират доста повече от общоприетоо изстудяване. Щрихираме тези, които вършат най-голямо усещане.
 Дизайнерските

- Дигитален инверторен компресор - спомага за автоматизираното контролиране на охлаждането в хладилника. Освен това компресорът е впечатляващо спокоен и дава отговор и на най-новите енергийни разпореждания, като употребява до 50% по-малко електрическа енергия.

- Power Cool и Power Freeze - Системата Power Cool издухва мощно изстуден въздух в хладилника, с цел да охлади бързо питателните артикули и питиета. С функционалността Power Freeze пък уредът стартира да работи предпочитано за фризера, който по-бързо да замрази продуктите в него - идеална опция за скоростно заледяване или подготвяне на лед, изключително в летните дни.

- Optimal Fresh + е кутия, която може да се употребява като чекмедже или да се раздели на две зони с друга температура. Лявата част е по-студена, тъй че месото и рибата остават свежи два пъти по-дълго. Дясната пък съхранява свежестта на плодовете и зеленчуците.

- SpaceMax употребява специфична изолираност, която разрешава стените на хладилника да са доста по-тънки без компромис с енергийната успеваемост. Това значи, че в хладилника има повече място за предпазване без увеличение на външните размери.

- Humidity Fresh + управлява степента на мокрота в чекмеджето, с цел да се запазят по-дълго истинската текстура и усет на малотрайните храни.

- Metal Cooling - задържа студа в хладилника и оказва помощ за възобновяване на заложената температура при дълго отваряне на вратата.

- Twin Cooling Plus усъвършенства температурата и влажността навътре в хладилника и фризера, като употребява система от изпарители и вентилатори. Така храната се съхранява при най-подходящите условия, което резервира естествения ѝ усет и мирис и предотвратява смесването на миризми.
Бонус  Дизайнерските

Серията на Samsung, наречена Bespoke, дава независимост за избор на модулите, цветовете и материалите. Нещо повече – можете да започнете с един панел и да добавяте когато и да е нов Bespoke модул, вместо да сменяте този, който към този момент имате. Така дейно удължавате виталния цикъл на уреда.
И още нещо забавно.
В рамките на промоционална акция на Samsung България всеки, закупил ледник или фризер Bespoke, някой от новите уреди SBS RS8000, или определени модели от RB34/38 в интервала до 31 юли 2021 година, получава , вместо общоприетите 2 години.
 Дизайнерските

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР