Съединените щати заявиха, че руските удари с безпилотни самолети по

...
Съединените щати заявиха, че руските удари с безпилотни самолети по
Коментари Харесай

Вашингтон: На Путин просто не му пука за продоволствената сигурност

Съединените щати обявиха, че съветските удари с безпилотни самолети по инфраструктурата на река Дунав в Украйна демонстрират, че президентът Владимир Путин не се интересува от снабдяването на разрастващите се страни с храни, съобщи Агенция Франс Прес, циирана от.

" Това е недопустимо. На Путин просто не му пука за световната продоволствена сигурност ", съобщи пред кореспонденти представителят на Държавния департамент Ведант Пател.

Губернаторът на украинската област Одеса съобщи, че съветските безпилотни самолети са развалили зърнени уреди в пристанище на река Дунав, което се трансформира в основен метод за експорт на зърно от хлебната страна, откакто Русия се отхвърли от ръководеното от Организация на обединените нации съглашение за безвредно прекосяване през Черно море.

Съединените щати приканиха Русия да се върне към самодейността за Черно море, контрактувана частично от Турция, " неотложно ".

" Контрастът тук е много изострен. Нашите украински сътрудници въодушевяват света, до момента в който Русия го кара да гладува, употребявайки питателните доставки като оръжие ", добави Пател.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР