Съединените щати ще бъдат принудени да намалят обхвата на някои

...
Съединените щати ще бъдат принудени да намалят обхвата на някои
Коментари Харесай

САЩ индиректно заплаши Унгария заради Huawei

" Съединените щати ще бъдат принудени да понижат обсега на някои интервенции в Европа и другаде, в случай че страните от тези региони продължат да си сътрудничат с китайската компания Huawei ", предизвести държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео по време на посещаване в Унгария.
Така той обясни още една значима цел, която е сложена пред него с визитата. Другите предпочитани цели, за които приказва Помпео в Унгария, бяха " Турски поток " и Русия.
Huawei участва съществено в Унгария, а Помпео сподели, че ще изясни на премиера Виктор Орбан и другите публични лица, че съдействието с тази компания съставлява риск за осведомителната сигурност и неприкосновеността на персоналния живот и че може да повлияе на съдействието със Съединени американски щати.
Вашингтон е доста угрижен от разгръщането на Huawei в Европа, изключително в страните-членки на НАТО, измежду които е и Унгария, припомнят международните организации.
„ Те са суверенна страна. Вземат лични решения за такива неща. Това, което е неотложно, е с тях да споделяме това, което знаем, за риска, който съставлява наличието на Huawei в техните мрежи и действителните опасности за хората.
След загубата на неприкосновеността на персоналния живот на техния народ, действителния риск е Китай да го употребява по метод, който не е в полза на Унгария. Ние имаме обвързване да споделим с тях и ще го създадем. Но виждаме това по целия свят.
Това също основава проблеми за наличието на Съединени американски щати, т.е. в случай че това съоръжение е налице там, където има значими американски системи, това затруднява намирането на сътрудници “, сподели Помпео.
Съединените щати неведнъж упрекват Китай, че употребява технология за кражба на секрети, до момента в който формален Пекин отхвърля това и декларира, че Съединени американски щати желаят да " задушат " съперниците си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР