Съединените щати разкриват нова производствена линия за F-16 за чуждестранни

...
Съединените щати разкриват нова производствена линия за F-16 за чуждестранни
Коментари Харесай

Вече работи заводът, който ще прави българските F-16

Съединените щати разкриват нова индустриална линия за F-16 за задгранични клиенти, заяви уеб сайтът на военновъздушните сили на Съединени американски щати.
За да поддържат възходящото търсене на новите изтребители F-16 Fighting Falcon от страна на партньорските страни, американските Военновъздушни сили се сплотиха с „ Локхийд Мартин “ за построяването на нова индустриална линия. Тя е предопределена за производството на изтребители F-16 Block 70/72 в завода на компанията в Грийнвил, Южна Каролина.
 Сделката за изтребителите F-16 - въпросите, които стоят Сделката за изтребителите F-16 - въпросите, които стоят
Докъде стигна модернизацията на армията ни, откакто от години се приказва и работи в три посоки - военновъздушните ни сили, военно...
От името на петима задгранични военни сътрудници Военновъздушни сили взеха решение да дават на „ Локхийд Мартин “ почти 14 милиарда $ за построяването в оборудването на 128 изтребители F-16 до 2026 година
„ Тази нова индустриална линия е доста значима “, сподели полк. Брайън Пиърсън, началник на екипа за продажби на F-16 в чужбина.
В момента има 25 страни, които употребяват F-16 и имат огромен опит с тези изтребители. Линията ще помогне да се отговори на световното търсене на F-16 и ще даде спомагателна опция самолетите да бъдат предоставени на страни, които за първи път ще купят такива изтребители.
Очаква се първите F-16 да излязат от поточната линия през 2022 година, като се чака след първата година производството да се усили. Самолетите ще бъдат доставени на разнообразни задгранични военни сътрудници, в това число България, Бахрейн, Словакия, Тайван и други, които са изразили интерес към тях след първите доставки.
 Каракачанов удостовери, че действаме за пазаруване на още 8 самолета F-16 Каракачанов удостовери, че действаме за пазаруване на още 8 самолета F-16
Мисля, че авиацията в последните няколко години стартира да се изправя на крайници. Не единствено поради това, че сключихме договорка за закупуване...
Според военните специалисти, увеличените благоприятни условия за произвеждане на F-16 ще укрепят интернационалните партньорски връзки и ще подобрят националната сигурност на страните.
„ F-16 работят в целия свят и са основни за укрепването на сигурността на нашите интернационалните сътрудници “, сподели бригаден военачалник Дейл Уайт, изпълнителен шеф на програмата Fighters and Advanced Aircraft.
„ Всеки F-16, с който оборудваме нашите задгранични сътрудници, усъвършенства способността им да пазят своите ползи и да поддържат нашите взаимни ползи в региона на сигурността ”, сподели той и акцентира, че F-16 е устойчив и с огромни благоприятни условия стилен изтребител, който ще играе сериозна роля в региона на сигурността на доста страни през идващите години.
БГНЕС напомня, че при започване на април 2020 година Министерството на защитата на Съединени американски щати разгласи съглашение на стойност 512 милиона $ с американската компания „ Локхийд Мартин “ за произвеждане на изтребители F-16 Block 70 за Република България. Договорът планува производството на осем самолета F-16 Block 70 (шест едноместни и два двуместни самолета), които да заменят стареещия флот на българските МиГ-29.
 Веселинов отхвърля, че през Каракачанов Борисов заплаща на Съединени американски щати каквото изискат за поддръжка Веселинов отхвърля, че през Каракачанов Борисов заплаща на Съединени американски щати каквото изискат за поддръжка
Това е неуместно, една от многото подправени вести. Това съобщи зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов по отношение на визитата на вицепре...
Беше обявено, че производството ще бъде осъществено във Форт Уърт, Тексас и Грийнвил, Южна Каролина и се чака да завърши до 31 януари 2027 година, като общата стойност на договорката е 1,256 милиарда щатски $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР